Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tidligere drabschef vakte gys og gru, men også latter

Tidligere drabschef Ove Pedersen trak fuld sal torsdag, da han besøgte medborgerhuset for at fortælle om sin over 40 år lange karriere.

Ove Pedersen, tidligere drabschef ved Midt- og Vestsjællands Politi, er en populær herre målt ud fra de over 200 gæster, der torsdag besøgte Herlev Medborgerhus for at høre hans foredrag: ‘Livet som drabschef – kom med bag afspærringen’.

LÆS OGSÅ: Tidligere drabschef sælger billetter

Det kom man nemlig, og det var i en grad, der både vakte gys og gru, men også latter fra tid til anden, når den erfarne politimand ironiserede over sig selv eller systemet.

Mange drabelige erfaringer

Med over 40 år i bagagen var der rigeligt at tage af, og de fremmødte fik blandt andet beretninger om rockerdrab i 1980’ernes København, om drabet på to unge mænd på Femøren på Amager og om det bestialske ‘Fugeskum’-drab fra Roskilde. Alt sammen forstærket af de billeder og forskellige effekter og genstande, som drabschefen havde medbragt så som et jernrør, diverse attrap-våben og blodigt tøj.

Foredraget blev arrangeret af reklame- og mediebureauet Realize Event, som efter sigende har planer om flere lignende events i fremtiden.

Læs mere i Herlev Bladet næste uge.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!