Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

X Factor-vinderen Andreas: 'Nu skal det fejres'

Andreas Falch Kruse fra Herlev vandt fredag aften X Factor finalen sammen med sin gruppe Place on Earth. Efter showet var han lykkelig, lettet og klar til at fejre sejren.

Klædt i palietter fra top til tå kommer Andreas Falch Kruse ind i presserummet som en af de sidste. Flankeret af sine to gruppemedlemmer Mille Katharina Hassenkam og Kathrine Ørnfelt og deres mentor Thomas Blackman er den 22-årige Herlev-borger klar til at modtage lykønskninger, skulderklap og til at kaste sig i armene på det frådende journalistkorps, der står klar ved den røde løber.
Tiltrængt fejring
»Vinderen er – PLACE ON EARTH!« lød det cirka 15 minutter tidligere fra X Factor-værten Sofie Linde inde i DR Byens studie 5 og på utallige TV-skærme landet over, hvorefter udråbet blev akkompagneret af konfettikanoner og jubelbrøl.
Læs også: Andreas fra Herlev er klar til finalen
En kæmpe forløsning for de tre unge mennesker, som glædede sig til endelig at kunne slippe tøjlerne lidt efter flere ugers intenst arbejde i DR Byen.
»I dag skal vi ud og svinge træbenet med Thomas (Balchman red.). Vi skal ud og give den lidt gas og fejre det, for det har der ikke været noget som helst af den sidste lange tid, hvor man bare er gået videre fredag aften og så taget hjem for at sove for så at gå igang igen om lørdagen,« siger en storsmilende Andreas Falch Kruse, da vi møder ham efter showet.
Udover fredag aftens fejring og træbenssvingning har gruppen også lige gjort sig fortjent til en præmie bestående af en pladekontrakt med Sony og en rejse til Los Angeles.
»På mandag tager vi til LA. Hvor er det vildt. Og der skal vi lære at danse endnu bedre og synge endnu bedre. Vi har jo vundet, så et eller andet må vi gøre rigtigt, men vi skal hen og have noget vokalcoaching, og så skal vi lære at danse af Lady Gaga’s danselærer eller noget i den stil,« fortæller Andres Falch Kruse.
Læs også: Andreas fra X Factor: ‘Jeg vælger at være mig selv’
Et musikalsk venskab
Det lå ikke altid i kortene at de tre gruppemedlemmer fra Place on Earth sammen skulle ende med at modtage folkets hæder og titlen som vinder af X Factor 2018.
Alle tre stillede op som soloartister, men røg ud under den såkaldte five chair challenge, da dommer Sanne Salomonsen vurderede, at andre solister havde bedre vinderchancer.
Thomas Blachman greb derefter chancen og dannede med succes gruppen Place on Earth. Inden de blev splejset sammen, kendte de ikke rigtig hinanden. Men det er der blevet vendt op og ned på.
»Hele den her gruppedannelse har været en spændende og uforudsigelig rejse, hvor jeg blev smidt ind i en konstallation med to piger, som jeg lige præcis vidste hvad hed, men egentlig ikke mere end det. Og så til nu, hvor jeg har fået dannet et venskab og et musikalsk venskab med to mennesker,« siger Andreas Falch Kruse.
Det musikalske venskab i Place on Earth har allerede indspillet sit første nummer sammen. Nummeret hedder ‘Young’, og er skrevet af Kwamie Liv.
Det var det nummer, gruppen fremførte live, da den gik sin sejrsgang i konfettiregnen til fredagens finaleshow.
 
 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!