Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

28-årig får ét års fængsel for grov vold, tyveri og dødstrusler

En 28-årig tidligere voldsdømt mand er nu blevet dømt igen, denne gang for blandt andet at have slået og sparket en veninde flere gange i hovedet og på kroppen i Herlev.

Grov vold og dødstrusler samt tyveri begået fra 2015 til 2017 resulterede for nylig i ét års fængsel til en 28-årig mand ved Retten i Glostrup. Manden er i øvrigt tidligere straffet for netop vold.

To af de i alt 10 forhold, han var tiltalt i, skulle være foregået i en lejlighed i Herlev 12. januar 2016 klokken cirka 02.45.

Det fremgår af anklageskriftet, at han her slog en veninde flere gange i hovedet og på kroppen med knyttede hænder, mens han sad overskrævs på hende.

Derudover skulle han også have sparket hende flere gange i hovedet og på kroppen, så hun fik skader på krop og ansigt samt brud på knoglen ved venstre øjenhule.

Og som om det ikke skulle være nok blev hun også truet på livet.

Tog imod dommen

Udover de to Herlev-forhold var den unge mand også tiltalt for tilbage den 14. juli 2015 at have udøvet vold mod en tjenestegørende plejeassistent på plejehjemmet Klarehus i København.

Desuden 20. juni 2017 ifølge anklageskriftet at have slået en person i ansigtet med knyttet hånd, taget halsgreb på hende og banket hendes hoved mod gulvet, så hun til sidst besvimede. Derefter skulle han have forladt lejligheden, hvor det foregik, mens hun blev liggende i bevidstløs tilstand. Det foregik ligeledes i København.

Endelig fremgik det også af anklageskriftet, at den 28-årige 17. oktober samme år via sms skulle have truet en tjenestegørende relationsmedarbejder fra Hjemløseenheden i København, idet  han til medarbejderens tjenestetelefon blandt andet skrev: ’Håb aldrig jeg ser dig igen. For hvis jeg gør løb hurtigt din lille luder (…) Håber du bliver kørt ned, og de bakker tilbage over din krop (…) Kig dig over din skulder du ved aldrig, om der kommer en bil (…) Ved hvor du bor’.

Bortset fra voldssagerne blev den unge mand også dømt for tyveri.

Han tog imod dommen, der vel at mærke ikke kendte ham skyldig i alle forhold, påpeger hans advokat Naja Wærness Larsen.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!