Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Debatindlæg: Forbyd kørsel på rampen fra hospitalet

Anita Jensen kommenterer på en artikel om ulovlige U-vendinger bragt i Herlev Bladet i uge 37.

Debatindlæg fra: Anita Jensen, Tornerosevej

Herlev Kommunes udmelding om de mange ulovlige U-vendinger i artiklen i Herlev Bladet 12. september undrer mig. Vi oplever dem hver eneste dag i vores ringvejskryds Herlev Ringvej/Hjortespringvej/Tornerosevej.

Jeg synes, Herlev Kommune mangler at tage ansvar. Kommunen kommer med et skriftligt svar, som på ingen måde løser problemet, men henviser til letbanen og politiet, som skal føre færdselskontrol.  Nu er det jo velkendt, at vores travle politi ikke kan stå og holde øje med ulovlige U-vendinger 24/7, og jeg kan heller ikke få øje på, det nu er et letbaneproblem.

Selv i dag er der tre biler lige efter hinanden, som kører ud fra venstresvingbanen og holder på midten, til de modkørende er passeret, og foretager så ulovlige U-vendinger.

Løsningen er enkel og ligetil, det skal være forbudt for almindelige bilister at køre ned ad rampen, og de skal henvises til udkørsel Hjortespringvej, og så skal der skiltes med, det kun er politi og redning, som må benytte rampen.

LÆS OGSÅ: Debatindlæg om ulovlige U-vendinger i Herlev Bladet uge 37

Løsningen ligger lige til højrefoden, disse bilister kommer fra rampen, som går ned til Herlev Ringvej og har været på akutmodtagelsen og for at slippe for at skulle kører ud til Hjortespringvej, så tager de rampen og ned til det omtalte kryds og laver den ulovlige U-vending. Vi ser det rigtige mange gange dagligt, og showet starter for alvor omkring klokken 15, hvor folk får fri fra job over på sygehuset og skal retning mod Gladsaxe. 

Løsningen er enkelt og ligetil, det skal være forbudt for almindelige bilister at køre ned ad rampen, og de skal henvises til udkørsel Hjortespringvej, og så skal der skiltes med, det kun er politi og redning, som må benytte rampen.

Med hensyn til det omtalte skilt, der viser, der er forbudt U-vending, så er det det eneste, der står i venstresvingbanen tydeligt, så det kan ikke undgås at ses, så der er ikke tale om en skilteskov, som politikommissær Lars Jørgensen omtaler, der ellers generelt har været på strækningen.  

Så det er på tide, at Herlev Kommune indser, vi har et alvorligt problem i vores ringvejskryds, og de ligeledes tager ansvar og ikke bare skyder ’aben’ videre til letbanen og politi, det er blot kun et spørgsmål om tid, før der sker en alvorlig ulykke igen.

Herlev Kommune har ikke ønsket at kommentere på debatindlægget.

ANDRE DEBATINDLÆG: Hvornår lappes de farlige vejhuller

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!