Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Fight Night starter i centret

For første gang bliver det, der betegnes som Danmarks største boksestævne, livetransmitteret på tv, og allerede dagen før, kan herlevborgerne møde bokserne i bymidtecentret.

Der bliver brugt store armbevægelser, når det kommer til markedsføringen af Herlev Fight Night, som ifølge arrangøren, Herlev Boxing Klub, måske efterhånden er Nordens største boksestævne. I hvert fald når det gælder olympiske boksere, som man ifølge Herlev Boxing Klubs formand, Rachid Idrissi, tidligere kaldte amatørboksere. I år har man nemlig gjort ekstra meget ud af dels, at få en masse tv-seere til at følge med, og dels at få flere herlevborgere til at dukke op i Herlev Hallen lørdag 5. oktober.

LÆS OGSÅ: Sejr over de danske mestre i ishockey

»Alle olympiske kampe bliver vist på Sport Live (en del af diverse tv-pakker, red.) fra klokken 19 til 21. Derefter starter de professionelle kampe, som vises på Pluto (gratis streamingtjeneste, red.). Og så har vi valgt i år at lave officiel indvejning af de professionelle i Herlev Bymidte Center om fredagen (fra klokken 17). Det gør vi for at få skabt noget mere opmærksomhed omkring hvor stort et stævne det her egentlig er, og forhåbentlig får vi det ud af det, at der er endnu flere herlevborgere, som støtter og gerne vil ind og se det, så det også kan blive en rigtig Herlev-begivenhed,« siger formanden.

Mere fokus på boksning

Også i år er der ifølge ham meget at se frem til. Der er blandt andet fire forkampe fra klokken 18 og flere professionelle kampe, og så har man har fjernet face-off’s, hvor bokserne mødes og ser hinanden an inden kampene, og underholdningen er også væk.

»Vi har fundet ud af, at folk brugte underholdningen lidt som en pause, så der var få der klappede og så det. Det er for dyrt at lave, hvis det ikke giver noget, og så er der også meget praktik i det. Til gengæld har vi skruet helt op for boksningen,« påpeger Rachid Idrissi, der glæder sig til at se, hvordan hele opsætningen kommer til at forløbe.

Vi bliver spurgt hvert år, om man kan man streame det nogle steder. Blandt andet fordi vi har mange jyske boksere, og mange synes, det er for langt at køre, så jeg er spændt på responsen

»Jeg glæder mig til se, hvordan Herlev Fight Night og hallen kommer til at fungere med tv-dækning. Vi bliver spurgt hvert år, om man kan man streame det nogle steder. Blandt andet fordi vi har mange jyske boksere, og mange synes, det er for langt at køre, så jeg er spændt på responsen bagefter. Så glæder jeg mig også til de professionelle kampe, fordi vi har matchet dem hårdt,« fortæller formanden og nævner, at der er tale om Gustav Thorsen, Elias Idrissi, den tidligere landsholdsbokser Amre Allman og den regerende danske mester i fjervægt, Ahmad ‘The Teacher’ El Ahmad.

Målet er to events årligt

Indtil videre er der solgt knap 1.100 billetter, og der er stadig omkring 700 til salg, men det er vist meget normalt på det her tidspunkt, vurderer arrangøren, der har endnu større planer, hvis det hele går som forventet.

»Hvis det bliver en succes, og vi får forlænget vores tv-kontrakt, så er målet at holde det to gange om året,« siger Rachid Idrissi.

Som sædvanlig har han også inviteret en masse kendisser blandt andet fra reality-verdenen, og så fortæller han, at årets hovedsponsor er den kendte standup-komiker Tobias Dybvad, som også vil dukke op. Som en del af sponsoraftalen får han sit ansigt på kanvassen i ringen.

LÆS MERE: Herlev Fight Night i billeder 2023

FAKTA:

Herlev Fight Night 5. okt.

9. gang i Herlev Hallen.

Sidste år op mod 1.900 tilskuere.

Fire forkampe, syv olympiske kampe og fire professionelle.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!