Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

GALLERI: Massiv opbakning til Herlev Fight Night

Der var dømt stor opbakning og massiv slagkraft, da den ottende udgave af Herlev Fight Night blev afholdt lørdag i Herlev Hallen.

Lørdag aften stod i boksningens tegn, da Herlev Boxing Klub for ottende gang havde ringet Herlev Hallen op til Herlev Fight Night.

Og her var den store opbakning fra herlevborgerne ikke til at tage fejl af. Selvom aftenen officielt startede klokken 19, steg antallet af tilskuere henad aftenen, og arrangørerne vurderede endda, at op mod 1.900 tilskuere var mødt op for at se de mange boksere give hinanden kamp til stregen.

Og ifølge Herlev Boxing Klubs formand, Rachid Idrissi, var det den bedste Herlev Fight Night, de nogensinde havde holdt. Især på grund af aftenens opsætning og det store fremmøde.

Stor opbakning

At Herlev Hallen var fyldt op med langt over 1000 tilskuere kunne tydeligt mærkes på den store opbakning. Under kampene heppede tilskuerne nemlig med høje tilråb og støttende ord på kryds og tværs.

»Kom så. Upper cut, upper cut.« »Knockout nu, når muligheden er der.«

Efter hver omgang i ringen blev der også fyret højt op for bassen, så det gav et sug i maven. Og så var der dømt fest.

Men selvom adrenalinen og tilråbene var høje, kunne det tydeligt ses på boksernes intense blikke i ringen, at de var fuldt fokuseret og ved godt mod.

Et professionelt show

Ifølge formand Rachid Idrissi var der lagt mange timers forberedelse bag Herlev Fight Night. Og det var heller ikke til at tage fejl af.

Inden hver kamp kom bokserne ind i ringen i en sky af røg til hver deres signatursang, og efter hver kamp blev der tildelt bælter til alle vinderne.

Tæt på ringen var der også opsat VIP-pladser, hvor der var kendte skuespillere, influencere og realitystjerner. Blandt influencerne var der nummerpiger, som løbende tog en gåtur i ringen og sangeren, Bro, som tog tilskuerne med en tur sydpå.

Se fotos fra Herlev Fight Night øverst i artiklen og læse hele reportagen i denne uges avis.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!