Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

B1973’s drenge er sjællandsmestre

Efter en overbevisende kamp mod BK Friheden (Hvidovre) onsdag aften, hvor Herlev-holdet vandt 3-0 på hjemmebane, er U13-drengene nye mestre.

Det er ikke bare i tv for tiden, at der er noget på spil på grønsværen. Onsdag aften kunne B1973’s U13-drenge med en sejr over BK Friheden (Hvidovre) på hjemmebane vinde Sjællandsmesterskabet 2020/2021.

Og det gjorde de med bravour. De vandt nemlig hele 3-0 med henholdsvis ét mål i første halvleg efter et kvarters spil sat ind af Fabian Theodor Christensen – og to mål i anden scoret af Tuncay Yesildal og Gustav Alexander Rosenstand.

Rigtig fodbold

Efter kampen var der medaljeoverrækkelse til 1. og 2. plads ved en repræsentant for DBU Sjælland, som ifølge B1973-træner Thomas Schantz var rigtig glad for at se hold, der gerne ville spille ‘rigtig fodbold’ og bygge op bagfra og ikke bare losse bolden frem og spille ‘indianerbold’. DBU repræsentanten kårede også sådan helt uofficielt kampens spiller til at være Frihedens målmand, der med den ene fantomredning efter den anden forgæves havde forsøgt at holde Friheden inde i kampen.

Diplom og pokal kan ses i klubhuset på Elverhøjen 64.

Der blev gået til den af begge hold, men det var B1973’s U13-drenge, der løb med guldet på hjemmebane. FOTO: Henrik Lüthcke

 

Nu i mesterrækken

Ifølge træner Thomas Schantz vil hjemmeholdet, der efter sommerferien bliver U14 tage hul på 11-mandsfodbold i DBU mesterrækken.

LÆS OGSÅ: Fodboldfesten hos B73 gik i stå

Hjemmeholdet bestod på dagen af spillerne: Frederik Müller, Storm Håkonsen-Schantz, Mikkel Bergenhammer Sørensen, Fabian Theodor Christensen, Malle Bou Tange, Gustav Alexander Rosenstand, Isak Jajovski, Tuncay Yesildal, Pelle Forsman og Felix Kristiansen.
B73 U13 officials/trænere: Thomas Schantz og Jimmy Müller.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!