Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

B73 er med i opløbet om at blive Årets Forening

DGI Storkøbenhavn har nomineret B73 til Årets Forening. Se her hvorfor.

Den 21. Marts bliver det afgjort, hvem der bliver Årets Forening i Storkøbenhavn. Prisen står DGI Storkøbenhavn for og med i opløbet er B73 fra Herlev.

DGI skriver blandt andet i begrundelsen for at nominere B73:

‘Der bliver hele tiden arbejdet i klubben på at sikre bredde og udvikling. Derfor har klubben bl.a. igangsat aktiviteter med fokus på, at alle spillere i klubben uanset niveau kan få et ekstra tilbud. Tiltag der har til formål at øge fokus på, at skabe et bedre klubliv og øge fællesskabsfølelsen. Et eksempel på dette er klubbens fællesskabsdag, hvor alle de mindste børn er inviteret ned i klubben til en dag fyldt med sjove aktiviteter. Formålet med dagen er bl.a. at rekruttere frivillige, udvikle klublivet og give medlemmer en masse gode oplevelser på tværs af årgangene.’

Læs også: Micro Cup er meget mere end bare fodbold. 

Der ud over bliver samarbejdet med Herlev Kommune om at få unge, der har været i længevarende offentlig forsørgelse ind på arbejdsmarkedet fremhævet, ligesom projektet  PARASPORT, der går ud på, at unge mennesker fra specialskolen Gl. Hjortespring, har haft mulighed for, at træne i klubben en gang om ugen med henblik på, at få flere unge med udfordringer til at starte i foreningslivet.

Sammen med B73 er Fightworld fra Valby og Krumspring fra Vanløse også nominerede til prisen Årets Forening, der altså bliver kåret den 21. Marts på DGI Storkøbenhavns Generalforsamling .

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!