Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet efterlyser mand der har betalt med falske penge i Herlev og Skovlunde – se billederne her

Politiet efterlyser en mand, der mistænkes for flere gange at have betalt med falske 1000-kronesedler blandt andet i Herlev og Skovlunde.

Politiet beder nu om hjælp til at finde denne mand, der mistænkes for at have betalt med falske 1000-kronesedler i flere supermarkeder på Sjælland herunder også i Herlev og Skovlunde. Han betaler typisk for en pakke cigaretter og går med de mange byttepenge, oplyser politiet. Ud over Herlev og Skovlunde har han blandt andet svindlet i supermarkeder i Næstved, Nakskov, Karlslunde, Roskilde, flere andre byer på Vestegnen og i Nordsjælland.

Manden her har flere gange købt en pakke cigaretter med en falsk 1000-kroneseddel.
Manden har været på spil over hele Sjælland også i Herlev og Skovlunde.

Han er beskrevet som en mand med et mellemøstligt udseende, 25-35 år gammel, 170-180 cm høj og almindelig af bygning. Han har sort kort hår og daggamle skægstubbe. Han bærer altid kasket og går ofte i grå sko med hvid gummekant.

»Vi efterforsker aktuelt en del tilfælde over de seneste måneder, så hvis nogen ved, hvem han er, eller har oplysninger om ham, så hører vi gerne fra dem,« siger efterforskningsleder Lars Krogsgaard fra Københavns Vestegns Politi.

Læs også: 92-årig kvinde udsat for forsøg på gaderøveri

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!