Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lind@ 2018:

Ugen bag kameraet

Filmfestival. 250 elever fra udskolingen på Lindehøjskolen filmede løs i sidste uge ved den årlige Lind@-filmfestival. Torsdag havde forældrene mulighed for at se filmene, og fredag kulminerede det med prisuddeling i Teaterbio.

»Et meget højt niveau både for syvende, ottende og niende klassetrin. Og svært at nå til enighed«, fastslog Louise Grønfeldt, faglig leder af udskolingen på Lindehøjskolen fredag formiddag.

10 priser ved årets Lind@, filmfestivalen for udskolingen på Lindehøjskolen, var netop afsluttet.  En professionel jury bestående af operasanger Lisa Tjalva, TV-medvirkende Britta Riising, sangerinde og TV-vært Mette Lindberg, skuespiller Elise Ruusunen, Michelle Nørbo Frederiksen fra Herlev Kommune og skoleleder Ethan Jordan, fik til opgave at vurdere årets produktioner og finde frem til de enkelte vindere.

Læs også: Musical om modsætninger

Samme omdrejningspunkt

Det var ’Ungdomsliv og medier’, som var omdrejningspunkt for alle produktioner.

»Inden filmugen er eleverne blevet undervist i filmtekniske virkemidler og analyser af kortfilm. Det har dansklærerne stået for. I forbindelse med filmene skal eleverne lave manuskript, storyboard samt arbejde med redigering af billede og lyd«, siger lærer Anders Bonde Nielsen.

De kreative evner skulle også udfoldes i form af udarbejdelsen af en filmplakat.

Fem dage efter Oscar-uddelingen i Los Angeles var der så lidt af samme stemning i Teaterbio.

»And The Lind@ goes to…

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!