Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hernings powerplay blev dyrt for Eagles

Herlev Eagles måtte tirsdag aften se sig besejret med 8-3 af Herning Blue Fox i den tredje kvartfinalekamp. Hele seks af hjemmeholdets mål blev sat ind i powerplay. Nederlaget betyder, at Herning nu fører 2-1 i kampe.

Der var aldrig rigtig spænding om udfaldet, da Herlev Eagles tirsdag aften måtte tage hjem fra Herning med et 8-3 nederlag i bagagen, efter en kamp hvor ørnene indkasserede seks mål i undertal.

Resultatet betyder, at Herlev er bagud for første gang i kvartfinaleserien, hvor stillingen nu er 2-1 i kampe i Herning Blue Fox’s favør.

Undertal kostede dyrt

Topholdet fra Midtjylland var blevet advaret mod at tage for let på det, efter Eagles fredag sejrede med 2-1 på heden, og de lagde også godt ud med to mål i første periode.

I anden periode var Herlev bedre med og bragte sig på tavlen to gange ved Mikkel Ankjær Nielsen og 16-årige Maksim Popovic. Men da Herning også scorede to, kunne opgøret gå ind i sin afsluttende periode med en hjemmeføring på 4-2.

Midtjyderne bankede i tredje periode de afgørende søm i kisten med tre powerplay-scoringer på syv minutter, inden Herlevs Mathias Thinnesen med sin tolvte scoring i sæsonen kunne pynte på resultatet, da han satte pucken ind til 7-3.

Kampen endte 8-3. Seks ud af Hernings otte scoringer blev sat ind i powerplay, og ørnene måtte altså tage hjem med en ordenlig lussing efter ellers at have været rigtig godt med i de to første opgør i serien.

Intet er afgjort

Det svigende nederlag betyder, at ørnene nu er bagud for første gang i kvartfinalerne, hvor stillingen lige nu er 2-1 i kampe til bookmakernes favorit fra Herning.

I kvartfinalen spilles der bedst ud af syv kampe, og intet er derfor afgjort endnu, efter Herning har spillet to hjemmekampe, og Herlev kun har spillet en enkel.

Næste kamp spilles fredag klokken 19:30 i Herlev Skøjtehal, hvor Eagles med en sejr kan spille sig på 2-2 i serien og altså gøre det helt lige igen.