Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Birthe Kjær kan bare det der

Birthe Kjær var ganske enkelt fremragende på en lørdag aften i Herlev Bygade, hvor også statsminister Mette Frederiksen var blandt publikum.

Hun er simpelthen bare en fest, Birthe Kjær, der lørdag aften gik på Store Scene under Herlev Festuge. Hun var i konstant kontakt med publikum, og hun lignede en, der havde vaskeægte glædet sig til at få hele Herlev til at svinge.

Og det gjorde hun uden problemer med sit imponerende bagkatalog, der spænder fra melodi grand prix klassikere til sange, der var et hit, da DDR var virkelighed, og Birthe Kjær rejste der til for at synge på tysk. Det var en bundprofessionel omgang med hornorkester og veloplagte korsangere, og det virkede helt efter hensigten på Herlev Bygade, hvor der blev danset hele vejen ned mod ølteltene.

Birthe Kjær skulle ellers konkurrere lidt om opmærksomheden, da publikum begyndte at opdage, at statsminister Mette Frederiksen var blandt publikum. Hun så ud til at hygge sig sammen med borgmester Thomas Gyldal Petersen og skatteminister Morten Bødskov, og rigtig mange var forbi hende til en snak og en selfie.

Birthe Kjær bragede bare videre. Hun kan altså bare det der. Ti stjerner og en diskokugle får hun her fra.

 

Statsminister Mette Frederiksen og borgmester Thomas Gyldal Petersen stillede op til mange billeder og snakke under Birthe Kjær koncerten. Foto: Mette Lyhne

 

LÆS OGSÅ: Her er Årets Herlevit 2021

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!