Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Bo Mondrup – meget mere end en frivillig

Formanden for fodboldklubben B1973 Bo Mondrup de Fries blev i dag hyldet for sit enorme frivillige arbejde i klubben. Og det var et øjeblik, der vil blive husket.

Bo Mondrup var egentlig af den opfattelse, at han bare skulle til et møde i klubben, da han i dag gik ud af sin dør for som så mange, mange gange før, at begive sig ned mod B73-anlægget på Elverhøjen. Men han blev mødt med borde dækket i klubfarver og folk med forventningsfulde miner.

Årsagen til den corona-forsvarlige forsamling var, at Bo Mondrup skulle modtage en pris, der tildeles 50 frivillige landet over under overskriften ‘Hele Danmarks Frivillige.’ Fælles for modtagerne er, at de gør en ekstraordinær indsats for deres fodboldklubber.

Prisen uddeles af DBU og Arbejdernes Landsbank, og det er Stephanie Krag, der har indstillet sin formand blandt andet med ordene:
‘Han er motoren i klubbens virke og udvikling. Det har kostet blod, sved og tårer, men Bo går altid forrest, når det kommer til fodboldklubben, som er meget mere end fodbold, netop fordi han ser tingene i et større perspektiv.’

Og den person er jo dig Bo.

Borgmester Thomas Gyldal Petersen var også mødt op foran klubhuset, for at give en tydeligt rørt Bo Mondrup et par dybtfølte ord med på vejen:

»Når du er udvalgt blandt alle de tusindvis af frivillige landet over, så er det fordi, du er særlig. Og fordi det, der er skabt hernede er særligt… Og jeg ved godt, for det vil Bo sige lige om lidt, at det jo ikke er én mand, det er et hold, for det siger han altid. Men der er enkelte personer, der er nødt til at være den, der træder på speederen og sparker døre ind, og sørger for, at ting kan ske. Og den person er jo dig Bo,« sagde borgmesteren.

Æresgæsten selv skulle lige have lov til at få sig en tår vand, før han kunne takke.

»Tusind tak. Det har ikke været mig alene, der har været en masse mennesker med på vejen for at få det her projekt til at blive det, det er i dag. Det er jeg super, super stolt af. Jeg er målløs – og mega stolt, « sagde han.

Læs mere i næste uges udgave af din avis.

LÆS OGSÅ: Kasper Larsen er klar for Herlev Eagles

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!