Herlev Bladet

Ny forbedret køreplan til Herlev-pendlerne

Flere hurtigtog og færre stoptog kan pendlerne fra Herlev blandt andet se frem til i en ny køreplan, der udkommer til december.

Der er godt nyt til Herlev-pendlerne, oplyser DSB i en pressemeddelelse onsdag.

14. december bliver en ny køreplan på Frederikssundsbanen sat på skinner, og det betyder flere hurtigere tog til Herlev.

LÆS MERE: Brød kan være skyld i kos uventede død

»Herlev får seks hurtigtog og tre stoptog i timen, hvor I i dag har tre hurtigtog og seks stoptog i timen,« siger DSB’s informationschef, Tony Bispeskov, i pressemeddelelsen, hvor han tilføjer, at køreplanen samlet set vil give pendlerne en bedre kundeoplevelse, fordi de rejser over de længste strækninger.

En fordel for 90 procent

Generelt vil pendlerne på Frederikssundsbanen opleve en mere regulær 10-minutters drift, lyder det, og den nye plan vil være en fordel for 90 procent af kunderne på strækningen. For de resterende 10 procent, der benytter de fire mindste stationer på den inderste del af strækningen – Jyllingevej, Islev, Peter Bangs Vej og Langgade – er det en forringelse. De går fra 10- til 20-minutters drift.

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....