Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Disse faciliteter vil Idrætsforum gerne have gjort noget ved

Medlemmerne af Idrætsforum er blevet enige om en prioriteret liste over de i alt 21 ønsker til idrætsfaciliteter.

Nye gulve, klublokaler og omklædningsrum. Foreningslivet i Herlev har mange ønsker til, hvilke faciliteter der godt kunne trænge til en overhaling eller måske decideret udskiftning i Herlev.

Derfor har medlemmerne af Idrætsforum efter afstemning lavet en prioriteret liste over de i alt 21 ønsker til idrætsfaciliteter, som forvaltningen har fået ind. Alle ønsker, som forvaltningen har opdelt i tre kategorier alt efter pris: Under 500.000 kroner (ni projekter), fra 500.000 til 2.000.000 (seks projekter) og over 2.000.000 kroner (seks projekter).

De projekter, som har fået den højeste prioritering, er:

· Sportsgulv i Herlev Boxing.
· Herlev/Hjorten Håndbold ønsker at opsætte net i loftet i Herlev Hallerne til at opdele dem i to, så de kan benyttes af flere brugere samtidig.
· Udskiftning af gulvet i Herlev Hallen.
· HI Fitness vil etablere et udendørs rekreativt område og træningsmiljø mellem Hjortespringsbadet og Skinderskovhallen.

· Herlev Ishockey ønsker at etablere permanente og tidssvarende omklædningsfaciliteter i forbindelse med træningshallen.

LÆS mere om foreningernes 21 ønsker her

Processen for ønsker til investering i idrætsfaciliteter er ny og blev indført af Kultur- og Fritidsudvalget sidste år. Den består af fem trin, hvoraf man nu er nået til det tredje.

Hvad er Idrætsforum?

Idrætsforum består af syv politikere udpeget af kommunalbestyrelsen samt én repræsentant fra hver idrætsforening i Herlev Kommune.

Kommunalbestyrelsen har mulighed for at udpege yderligere politiske medlemmer.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget er født formand for Idrætsforum. Idrætsforeningerne udpeger en næstformand. Herlevs folkeskoler inviteres til hver at stille med en central idrætskoordinator til idrætsforums møder.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!