Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eagles er kommet stærkt ind i 2019

Herlev Eagles vandt i weekenden to hjemmekampe mod top-4 holdene Frederikshavn og SønderjyskE. Sportschefen Nicolai Flindt vurderer, at en ny målmand en, næsten skadesfri trup og en stærk førstekæde er nogle af årsagerne.

Det har set godt ud for Herlev Eagles i de to kampe, de har spillet indtil videre i 2019.
Først blev det til en overtidssejr mod Frederikshavn, og to dage efter var det SønderjyskE, der måtte tage hjem fra ørneborgen med et 4-2 nederlag.
Det er to top-4 hold, som ørnene tog sig af, og Herlev Eagles’ sportschef Nicolai Flindt er tilfreds med takterne.
»Det var jo meget tætte kampe, hvor jeg må sige, at det er en holdindsats udover det sædvanlige, der baner vejen. Gutterne står sammen nu for at få gang i pointhøsten, og det er jo fantastisk at se,« siger han.
Herlev Eagles ligger på 8. pladsen i ligaen. Seks point efter Rødovre, men med en kamp i baghånden.
Ny keeper skaber ro
Nicolai Flindt vurderer, at den nye målmand Emil Jidskog, som kom til fra konkursramte Hvidovre, bærer den del af ansvaret for de gode resultater.
»Der er ingen tvivl om, at vi har fået en målmand, der skaber ro. Det får hele holdet til at spille bedre, når der er ro på i forsvaret, og det er der kommet, efter han kom til,« siger sportschefen.
Derudover fremhæver han, at truppen nu kun har en enkelt mand på skadeslisten, og at holdet har fået den stærke back Per Savilahti-Nagander tilbage fra sin skade.
Finder hinanden i mørket
Den mest scorende spiller i Metal Ligaen lige nu er en Eagles-spiller. Jesper Thörnberg er med sine 25 mål blevet en favorit i ørneborgen. Nicolai Flindt er også imponeret. Særligt over det sammenspil den 27-årige svensker har med de øvrige i førstekæden.
»Han har gjort det fantastisk, men man skal også kigge på de to, han spiller sammen med. De ligger også afleveringerne til ham,« siger han og fortsætter.
»Hele den kæde gør det fantastisk. Og de tre oppe foran spiller som var de vokset op sammen. De kan finde hinanden i mørket,« siger han.
Jesper Thörnberg to legekammerater i front er canadiske Brett Thompson og William Quist.
Odense venter
Tirsdag aften skal Herlev Eagles så forsøge at fortsætte de gode takter i en udekamp mod Odense.
»Det er et eller andet sted en kamp ligesom alle andre,« siger Nicolai Flindt og fortsætter.
»Vi har tabt 14 udekampe i træk, så det ligger ikke i kortene, at vi skal vinde. Men vi skal forsøge at spille med tålmodighed, og prøve ikke at lukke to dumme mål ind i starten af kampen. Jeg håber, at vi kan få noget med, men vi skal stadig ikke glemme at vi ligger næstsidst, så vi er jo aldrig rigtig storfavoritter,« udtaler sportschefen.
Kampen mod Odense går i gang tirsdag klokken 19.00.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!