Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eagles underskriver historisk lang trænerkontrakt

Herlev Eagles vurderer, at nuværende Patrick Wener er den rigtige mand på posten.

Det er første gang, at Herlev Eagles laver så lang en forlængelse på en trænerkontrakt. Det betyder, at den nuværende træner, Patric Wener, får lov til at styre ørnene tre år mere frem til 2022.
‘Vi har ønsket at skabe noget stabilitet og det virkede derfor mere end logisk at forlænge samarbejdet allerede nu. Vi er stadig i et tidligt stadie ift. vores ambitioner om at nå en semifinale senest i 2021 og det skulle ikke handle om hvor langt vi når i denne sæsons afslutning. Især vores unge spillere har udviklet sig enormt under Wener og vi håber at mange af dem ønsker at deltage i den rejse vi har planlagt for de kommende tre år’, lyder det fra sportschef Nicolai Flindt i en pressemeddelelse.
Store ambitioner
Selv siger Patrick Wener:
‘Denne sæson har været meget lærerig, og det bliver meget spændende at udfolde den plan, vi har lagt for de kommende sæsoner. Jeg ønsker at udvikle på spillertruppen, så vi kan løfte os resultatmæssigt år for år. Vi har store ambitioner og en god strategi for at opnå vores mål. Jeg ser virkelig frem til at fortsætte det vi i denne sæson har fået grundlagt’.
LÆS OGSÅ: Derby-dag i Ørneborgen: Herlev Eagles – Rødovre
Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!