Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eliteidrætselever roser deres nye klasse

Tre af de elever, der er startet i Herlevs nye idrætstalentklasse, føler klassen har givet dem mere overskud.

13-årige Josephine Thomsen, 13-årige Christian Holst og 12-årige Bertil Albander har siden august været en del af det første kuld på i alt 26 elever, der er blevet optaget i den nye idrætstalentklasse på Kildegårdskolen Vest, og det fortryder de ikke.

»Det går godt. Jeg kan godt mærke, at jeg rykker mig. Vi har fået programmer med mål, som vi skal nå, inden skoleåret er slut«, fortæller Christian Holst, der har søgt klassen, fordi han spiller på højt plan i Herlev Ishockey Klub.

LÆS OGSÅ: Kommende idrætsklasse-elever glæder sig

Josephine Thomsen er enig:

»Jeg har gået på Kirkebjerg Skole i Vanløse og valgte klassen her for at komme tættere på min sport. Og jeg var ret stresset før, fordi jeg skulle til Herlev fra Islev og så til Vanløse for at komme fra min sport og til skole, men nu har jeg fået mere tid«, siger hun.

Både mere tid, men også bedre tider – i vandet vel at mærke, tilføjer hun.

Også ros til fællesskabet

12-årige Bertil Alban har også fået mere tid til sin sport, som er fodbold. Hvis det da ikke lige var, fordi han har døjet med en knæskade i syv måneder.

Klassen gør dog, at han i stedet for at dedikere sig til boldspillet, nu kan koncentrere sig om genoptræningen, og det er fedt, synes han, der også roser klassens fællesskab.

»Vi har et super godt sammenhold her«, siger han, der synes, det er fedt at gå i en klasse, hvor man bliver anerkendt for at være god til noget.

Læs mere i Herlev Bladet
 


 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!