Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tragisk at ingen opdagede, hvad der skete på Tofteledet

Det er tragisk, at ingen opdagede, at manden på Tofteledet døde i sommers, mener forsvareren for den 68-årige kvinde, der er tiltalt for at dræbe sin mand og efterfølgende partere liget.

De var kendt som et lidt forhutlet par, manden og kvinden, der boede i huset på Tofteledet, der i sidste uge var genstand for rigtig meget opmærksomhed fra både politi og presse.
Husets ene beboer, en 68-årig kvinde, er tiltalt for at partere liget af sin mand, der tilsynelandende døde i juni måned. Kvinden er også tiltalt for at slå ham ihjel, men det nægter hun.
Kvindens forsvarer Bjørn Lund Hansen betegner sin klient som værende ved sine fulde fem. 
»Hun er forbavsende upåvirket, og hun kan sagtens føre en normal samtale og svare fornuftigt på spørgsmål,« siger Bjørn Lund Hansen, der forklarer, at kvinden var berørt under afhøringen, når hun blev spurgt ind til ubehagelige detaljer.
»Men i betragtning af hvor uhyggelig en sag, det er, så er hun forbavsende upåvirket,« siger han.  
Hvorfor blev det ikke opdaget
Ud over det uhyggelige i det hele, så ser forsvarer Bjørn Lund Hansen også sagen om parteringen på Tofteledet som en sag, der rejser flere spørgsmål om, hvordan et lokalsamfund fungerer.
»Det er tragisk at to mennesker kan leve i så tæt et samfund uden egentlig kontakt med omverdenen og at sådan noget kan foregå uden, at det bliver registreret,« siger han til Herlev Bladet i denne uge. 
Læs hele interviewet med forsvarer Bjørn Lund Hansen i denne uges udgave af Herlev Bladet. 
Læs også: To år efter Louise Borglit blev dræbt efterforskes der stadig. 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!