Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Enhedslisten og Radikale: Spændende valgkamp med ordentlig tone

Radikales Jeanné Vetling og Enhedslistens Ibrahim Benli synes begge, at valgkampen har været spændende med en ordentlig tone.

Ibrahim Benli fra Enhedslisten og Jeanné Vetling fra Radikale har i år stillet op til kommunalvalget i Herlev. En stor oplevelse, forklarer Ibrahim Benli.

»Ren oplevelse, altså. Fra at kravle op i lygtepælen til at møde borgerne ude på gaden og naboerne og snakke om politik – det, synes jeg, har været rigtig spændende,« siger han.

 

De to politikere er enige om, at tonen under valgkampen har været præget af spændinger, men at alle har formået at holde en sober tone.

»Især i almindelige debatter synes jeg, den har været rigtig god, til de forskellige vælgermøder, vi har været til. På Facebook, der har den været lidt hårdere og lidt skarpere nogle gange, hvor den nogle gange har tangeret til at være lidt skinger,« siger Radikales spidskandidat og bakkes op af Ibrahim Benli.

»Under Herlev Bladets møde, der kunne jeg godt mærke, at der var lidt interne gnidninger på tværs af partierne, men ellers har tonen været ordentlig – både fra publikums side, men også internt,« siger Ibrahim Benli og understreger, at det er fint, at der er plads til diskussioner.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!