Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Færre busafgange i Herlev

Færre passagerer og flere sygemeldte chauffører har fået Movia til at reducere antal busafgange - også i Herlev - fra på mandag 30. marts.

Pendlere og passagerer, der benytter buslinjerne 165, 167 og 168, 350S og 5C, skal være opmærksomme på, at Movia fra på mandag 30. marts ændrer i afgangene, så de nævnte linjer fremover kører efter lørdagskøreplanerne. Linjerne kører også om natten. Linje 300S vil fortsat køre efter hverdagskøreplanen, oplyser Movia.

Nye køreplaner:

5C

165

167

168

350S

Ændringen skal sikre en fortsat stabil og pålidelig drift af busserne på trods af corona-krisen, der også har ramt trafikselskabet. Det skyldes, at der er kommet færre passagerer i busserne som følge af de retningslinjer, myndighederne er kommet med, og som Movia har fulgt. Blandt andet at man skal holde afstand til hinanden og chaufføren i bussen.

Derudover har Movia også måtte konstatere, at flere chauffører har sygemeldt sig med corona-symptomer.

Ændringerne træder i kraft mandag 30. marts og varer indtil videre frem til og med 13. april 2020.

Movias forholdsregler

Passagererne skal vise hensyn, holde afstand, rejse uden for myldretid, hvis muligt, ikke rejse, hvis man er syg eller formodet smittet, bruge midterdøren, betale med rejsekort, app eller sms-billet og holde sig bagved den sorte hygiejnelinje efter første sæderække i bussen af hensyn til chaufføren.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!