Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fantastisk at kunne samles om bolden igen

Det betyder meget for fællesskabet på et fodboldhold, at hele truppen kan samles igen. Det er ikke kun motion det betyder noget for, men også humøret. Sådan lyder reaktionen fra Bo Holden, der er cheftræner for førsteholdet hos Herlev IF.

Bo Holden er cheftræner for førsteholdet hos Herlev IF. Indtil nu har de kun, måtte samles fem spillere, men genåbningen betyder, at hele truppen kan samles igen. Og det er af stor betydning, påpeger han.

»Vi har savnet fællesskabet, og det får vi heldigvis tilbage nu. Det betyder rigtig meget for os, at vi nu må samles alle mand,« fortæller cheftræner Bo Holden, der virkelig har set frem til genåbningen af idrætslivet.

Indtil nu har førsteholdet, måtte dele sig op i grupper af fem.

»Det har indtil nu været fint med grupper af fem, men det bliver skønt igen at kunne samles alle mand, for så begynder træningen også at minde lidt mere om rigtig fodbold,« siger Bo Holden

LÆS OGSÅ: Genåbning i Herlev: Her er overblikket

For eventuelt at kunne opspore og dæmpe en mulig corona-smittespredning, har cheftræneren og spillere lavet en frivillig aftale. Og den aftale har de tænkt sig at holde fast i. Indtil nu har spillerne og trænerne nemlig aftalt, at de lader sig teste en gang om ugen, og derudover har trænerne sørget for at notere, hvem der deltager i træningen.

»Vi bliver ved med at registrere, hvem der møder op til træningen, og det gør vi fordi, det på den måde er nemmere for os at vurdere, hvem der er nærkontakt, hvis et Corona-udbrud skulle opstå,« påpeger cheftræneren.

Selvom forsamlingsforbuddet er hævet til 25, betyder det stadig, at turneringskampe og træningskampe endnu ikke må spilles. Turneringen begynder dog først om en måned og første kamp skal dermed først spilles den 20. marts. Cheftræner Bo Holden er dog optimistisk.

»Selvom vi ikke helt må spille kampe endnu, kan vi forberede os og træne. Det har vi en måned til, og det ser vi i den grad frem til,« fortæller cheftrænerne, der glæder sig til at holdet kan spille en rigtig kamp igen.

LÆS OGSÅ: Nye åbningstider for test i Herlev

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!