Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Festugeprogrammet er på plads: Musiknavne for flere generationer

Der bliver spillet alt fra solide firserhits til musikken i 2020’erne fra scenekanten, når der er Herlev Festuge i august.

En del af programmet med de musikalske hovednavne er nu sluppet ud til Herlev Festuge, som i år finder sted 25. august-1. september.

Festugen kulminerer fredag og lørdag – 30. og 31. august.

Der vil være noget for alle generationer

Om fredagen vil Back to Back være på scenen, gruppen med flere hits helt tilbage til 1980’erne, blandt andet den sørgmodige, men alligevel håbefulde, om ‘Jonathan’. Og man kan også synge med på gamle hits, når Grand Prix de Luxe er på scenen om lørdagen, og måske også nogle nyere hits fra grand prix.

Helt ny musik vil der være, når Danser Med Piger og hiphopperne fra De Danske Hyrder optræder.

»Der vil være noget for alle generationer,« siger formand for Herlev Festuge, Peter Dall, der ser frem til, at Herlevs foreningsliv endnu engang vil indtage bymidten til en festlig uge med masser af aktiviteter.

»Og så skal vi også have vores store morgenbord om lørdagen, som jo er en tradition,« lyder det fra ham.

Der bliver ikke tale om de store ændringer i festivalens form i år. De store ændringer skete i fjor, og så venter der også nyt i 2025, når pladsen foran det gamle rådhus vil være væk og omdannet til en byggeplads. Den tid og de udfordringer, foreløbig gælder det 2024.

LÆS OGSÅ: Stort galleri fra festugen 2023

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!