Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Flere børn i Herlev Bladet

Den nye generation skal have mere plads i avisen. Derfor søger vi børn i alderen 7-18 år, som har lyst til at medvirke i en ny portrætserie.

Vi vil gerne give plads til den nye generation. Både i samfundet generelt. Og i Herlev.  Og vi  vil simpelt hen have børn – og unge – i avisen. Flere end der hidtil har været.

Børn er lige så forskellige som andre mennesker. De er også ’individer’, og det er netop udgangspunktet for den nye portrætserie Herlevs Børn, der nu kommer i spalterne. For hvem er de, hver især?  Det skal den her portrætserie finde ud af.

Hvem er du?

Vi tænker os, at det er aldersgruppen syv til 18 år, som skal i avisen. Dog uden at tage de to aldersmæssige yderpunkter alt for alvorligt.

I portrætserien Herlevs Børn er der fast 19 spørgsmål. De går på alt fra det helt grundlæggende til hvad man hedder, hvor gammel man er og hvad man laver i sin fritid. Og hvad man godt kan lide at spise og så videre. Og så skal man naturligvis også fotograferes. Af Herlev Bladets faste fotograf, Henrik Lüthcke,  som har fotograferet nærmest flere generationer af Herlevborgere gennem sin lange tilknytning til avisen.

Skal du i avisen?

Vi har ambition om, at mange børn skal i spalterne i en portrætserie, som forhåbentlig skal køre længe. Hvis du godt vil med, så send en mail til jorgen@heleherlev.dk.prolinux1.curanetserver.dk. Skriv skriv nogle få ord om dig selv og skriv også, hvor gammel du er. Når vi kommer  så langt som til at lave en aftale med dig, skal vi have sikret os, at dine forældre har sagt god for det. Velkommen til portrætserien og god læselyst.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!