Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Ishockey Klub har Danmarks bedste ungdomstræner

Månedens Sportsprofil i juni går til Søren Dencker fra Herlev Ishockey Klub, som vandt prisen årets ungdomstræner ved Dansk Ishockey Award.

Til Dansk Ishockey Award den 2. juni løb Herlev Ishockey Klubs sportschef, Søren Dencker, afsted med en fornem titel.

Han blev nemlig kåret til årets ungdomstræner ved det stort anlagte show i Herning Kongrescenter foran et publikum på cirka 700 mennesker.

»Jeg havde ikke forventet, at jeg ville vinde. Det hele gik ret hurtigt, og jeg kunne godt mærke, at det kørte lidt rundt i kroppen. Jeg kan overhovedet ikke huske, hvad de sagde oppe på scenen. Men jeg vandt jo så og skulle op foran alle de der mennesker, med spotlightet lige i ansigtet,« fortæller Søren Dencker om vinderøjeblikket.

Vil udvikle hele mennesker

Søren Dencker har været træner i Herlev Ishockey Klub. siden han var cirka 17 år.

Nu er han 30, og han vurderer, at hans engagement i trænerarbejdet, er noget af det, der har gjort udslaget for hans fornemme kåring.

»Jeg tror, en stor del af det handler om det engagement, jeg lægger i. Jeg brænder meget for at udvikle de her unge mennesker. Ikke kun ishockeymæssigt, men også som hele mennesker. Sådan så uanset om de bliver professionelle eller ej, så får noget med fra deres tid i den her sport,« siger Søren Dencker, som ved siden af livet i ishockeyhallen er uddannet og arbejder som pædagog.

 

Den flotte titel som årets ungdomstræner har givet Søren Dencker prisen som Månedens Sportsprofil i juni.

Læs meget mere om Søren Dencker, hans trænergerning, hans motivation og hans målsætninger i Herlev Bladet i denne uge

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!