Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Årets Sportsprofil 2022 er kåret – se hvem der løb med prisen her

Torsdag aften blev dette års sportsprofil traditionen tro kåret i Herlev Medborgerhus. Læs her, hvem der løb afsted med prisen og præmien!

Herlev er kendt for mange ting, men store sportspræstationer ligger klart højt på listen over ting, som Herlev er særligt kendt for.

Og i år er ingen undtagelse, når det kommer til store sportspræstationer. Men hvilken præstation har egentlig været årets mest bemærkelsesværdige?

Ja, det har faktisk været op til herlevborgerne at afgøre i dette års kåring af Årets Sportsprofil.

Og selv samme kåring er også årsagen til, at Herlev Bladets udsendte reporter, altså mig, torsdag aften har indfundet sig blandt publikummet i Herlev Medborgerhus, der alle venter spændt på at få at vide, hvem dette års sportsprofil mon er.

Også selvom lokalet var knap så fyldt, som det plejer at være.

Tak til læserne

Det knap så fyldte lokale slap da heller ikke ubemærket hen, da Herlev Bladets direktør Steffen Glaas bød velkommen.

Om det skyldes den manglede buffet og frie bar, som i år er blevet blevet skiftet ud med sandwich, øl og vand, turde direktøren dog ikke gætte på.

Men selvom bemærkningen blev modtaget med masser af grin, så skyldes skiftet fra buffet til sandwich faktisk et økonomisk pres, som Herlev Bladet har været under, siden corona brød ud i Danmark.

Her tabte bladet nemlig 60 procent af sin omsætning, og den er ikke kommet tilbage, fortæller direktøren. Og med stigende papirpriser er det alt i alt blevet dyrt at lave avis.

Trods økonomisk pres har man dog valgt at holde fast i kåringen af årets sportsprofil. Og med de ord og med en tak til støtten fra alle læsere var det tid til lidt trylleri på scenen, inden sportsprofilen blev kåret.

Og så til årets profil

Det trylleri stod tryllekunstner og komiker Sunny Cagara for. Og af fare for at afsløre alle tryllekunstnerens hemmeligeheder, vil jeg ikke her gengive alt, han formåede at manipulere med på scenen.

Jeg kan dog sige så meget, at han både formåede at gætte tilfældigt valgte tal på en terning, løse en rubikskube nærmest ubemærket, trylle hjerter frem i hænderne på en femårig, gætte farver, aftensmåltider, skostørrelser, og så tryllede han en bowlingkugle om til en blød bold.

Publikum var noget begejstrede for Sunny Cagaras show. Foto: Claus Birch.

Og så nåede vi til kåringen, som du sikkert spændt har ventet på, at jeg skulle afsløre. Og med kun én stemme mellem nummer et og nummer 2, så blev Årets Sportsprofil:

Nicholas Castella fra Herlev Svømning. Du kan læse alt om, hvorfor Nicholas Castella modtager de 5.000 kroner, en statue og titlen som dette års sportsprofil lige her.

Andenpladsen og 2.000 kroner gik til jernkvinden Sarah Thorsen Streit, mens tredjepladsen og 1.000 kroner gik til kunstskøjteløberen Maja Sørensen.

Årets Sportsprofil er blevet kåret siden 1992. I år er 31. gang, kåringen finder sted.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!