Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kim Staal glæder sig til at fortsætte i Eagels under nye ejere

Herlev Eagles’ Kim Staal har forlænget sin kontrakt med et år, og han glæder sig til forsat at være en del af klubbens fremtid under de nye ejere.

Kim Staal har forlænget sin kontrakt med Herlev Eagles med et år.

Det blev officielt i kølvandet på nyheden om klubbens nye ejerstruktur, og netop den nyhed har spillet ind på Kim Staals forlængelse, fortæller han.

»Jeg er meget inspireret af det fundament og de folk, der er kommet til. Det var på mange punkter også en faktor, der gjorde sig gældende. Det er velkendte ansigter, og det er folk, der kender til klubben og til erhvervslivet, så det bliver spændende at være en del af,« siger Kim Staal.

Læs også: Eagles henter fem i Gentofte

Glad for at fortsætte

Den tidligere landsholdsstjerne vil dermed igen være at finde på isen i Herlev Skøjtehal i den kommende sæson, og hovedpersonen selv er begejstret for udsigten til at tage endnu en tørn i barndomsklubben.

»Jeg er rigtig glad for at fortsætte her. Jeg har hele tiden haft lyst til at spille mere, så forløbet om at forhandle en ny kontrakt gik også ret gnidningsfrit,« fortæller 40-årige Kim Staal, som fik sin ishockeyopdragelse i Herlev Ishockey Klub.

Læs også: Udenlandsk arbejdskraft til Eagles

Udover Kim Staals nye kontrakt, har Herlev Eagles også forlænget med assistenttræner Filip Faurholm, og hentet Magnus Bo Hansen ind som reservekeeper.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!