Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Transport til og fra hospitalet ændres fordi rundkørsel lukker

Som en del af hospitalsudvidelsen skal Herlev Hospital have anlagt en ny rundkørsel foran den gamle hovedindgang, og det betyder ændringer for blandt andet pendlerne.

I dag fredag lukker rundkørslen foran Herlev Hospital. Til gengæld skal der etableres en ny samt en ny forplads.

Det betyder en række praktiske ændringer i forhold til den måde, man ankommer til og forlader hospitalet på, oplyser Nyt Hospital Herlev, der står for hele projektet med hospitalsudvidelsen.

En af ændringerne er, at bustoppestedet for busserne 161, 30E og 300s mod Rødovre og Ishøj er flyttet til nord for hospitalskrydset ved Runddyssen.

Fodgængere til og fra det nye bustoppested skal via Runddyssen og Langdyssen, når de skal til og fra hospitalet.

LÆS OGSÅ: Succes med at give patienter gode madoplevelser

Derudover bliver parkeringspladserne foran den gamle hovedindgang (Parkering 0) sløjfet, men efter planen genopført i foråret 2019.

Samme P-pladser var i øvrigt årsag til, at den grønne labyrinth, der i mange år havde ligget foran hovedindgangen, måtte lade livet ved årsskiftet 2015 og 2016 til fordel for det nye parkeringsområde.

Fodgængere går fri

Fordi den eksisterende rundkørsel ikke kan benyttes, så længe der skal laves en ny samme sted, bliver den hidtidige adgangsvej fra hospitalskrydset og til venstre ind mod hospitalet dobbeltrettet i perioden.

For fodgængere og cyklister betyder arbejdet med rundkørslen ikke så meget. Dog skal begge via Runddyssen og Langdyssen for at komme til og fra hospitalet.

Det vil fortsat være muligt at benytte opgang 12 og 15 ved Parkering 0, og cykelparkeringen fortsætter også som hidtil, oplyser hospitalet.

Patienttransport til stråleterapien henvises til opgang 51, og taxier henvises til opgang 104.

Det nye rundkørsel forventes at åbne til september 2018.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!