Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Udenlandsk arbejdskraft til Eagles

Herlev Eagles fortsætter oprustningen til den kommende sæson. Brett Thompson har forlænget, mens Remy Giftopoulos og Jesper Thörnberg er blevet hentet ind.

Der er godt gang i svingdøren hos Herlev Eagles for tiden. Nu har klubben tre udenlandske profiler på plads.

Der er tale om den canadiske forward Brett Thompson, den svenske forward Jesper Thörnberg og den canadiske center Remy Giftopoulos.

Læs også: Kæmpe Eagles-triumf i Herning

Genforenede canadiere

Den 27-årige canadier Brett Thompson var en stor kapacitet på det Eagles-hold, som i den forgangne sæson kom videre til kvartfinalerne i Metal Ligaens slutspil.

Han forlænger med ørnene efter en fantastisk afslutning på sidste sæson, hvor han virkelig slog sit navn fast i slutspillet med 13 point i otte kampe.

Læs også: Eagles videre til kvartfinalen

Brett Thompson kom oprindeligt fra universitetet Acadia, og nu har Eagles igen været haft klørene ude på selvsamme hold. Denne gang er der tale om den 25-årige tovejs-center Remy Giftopoulos, som dermed bliver genforenet med sin tidligere holdkammerat gennem tre år Brett Thompson.

Udover de to canadiere har Herlev Eagles skrevet kontrakt med den 27-årig forward Jesper Thörnberg. Han er hentet i IF Troja-Ljungby og har tidligere spillet under Patric Wener. Jesper Thörnberg var den første spiller, som den nye Eagles-træner ønskede til klubben, skriver Herlev Eagles’ bestyrelse. Og det er altså nu lykkedes.

Læs også: Kvartfinalen afbrudt på grund af giftig røg

Høj aktivitet

Nyheden om de tre signings kommer i kølvandet af et par uger med masser af positive nyheder fra Herlev Eagles.

Først kunne vi meddele af klubben havde fået ny direktør, så var der ny træner, og i sidste uge var der ny keeper og fem kontraktforlængelser på plads.

Ørnene er altså i fuld gang med oprustningen, inden den nye Metal Liga-sæson starter til efteråret

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!