Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Eagles får ny direktør

Tidligere bestyrelsesmedlem Lars Skjøth afløser dags dato Dennis Westy, som har valgt at stoppe.

Lars Skjøth kan fra 1. maj kalde sig direktør for Herlev Eagles og afløser dermed Dennis Westy, der har valgt at stoppe efter blot et halvt år på posten.

Den nye direktør, der blandt andet har arbejdet som salgschef i F.C. København, salgschef i Royal Golf Club samt været international fodboldagent i en årrække, glæder sig til at komme i gang. Men først skal han lige lande.

»I første omgang vil jeg tillade mig sammen med bestyrelsen at evaluere og gøre status. Nu gælder det om at samle alle de gode kræfter, der er omkring Herlev Eagles og se om ikke, vi kan løbe i samme retning«, fortæller han og tilføjer, at der altså for nuværende ikke er lavet en konkret plan for, hvad der skal ske fremover.

Men den kommer, og allerede tirsdag aften i denne uge, er der møde med bestyrelsen for selskabet Elitehockey ApS., der står bag Herlev Eagles og Lars Skjøths ansættelse.

LÆS OGSÅ: Eagles-direktør: Vi tror på sejren

Stort potentiale

Den nye direktør har i øvrigt været tilknyttet før, da han midt i nullerne sad i samme bestyrelse i fire år. Derudover har han også en søn, der har spillet i Herlev Ishockey Klub, hvorfor han er kommet i skøjtehallen jævnligt og kender mange både på og uden for isen.

Han er da heller ikke i tvivl om, at der er masser at arbejde videre med.

»Jeg ser et stort potentiale, og vi skal forsøge at underbygge det og skabe nogle bedre økonomiske rammer for den sportslige sektor. Det er vores hovedopgave, og så er det op til den sportslige sektor at udnytte den«, påpeger han og understreger, at han kender til flere eksempler på ishockeyhold i  Metal Ligaen, der med budgetter i Herlevs størrelsesorden har klaret sig fint.

Derfor gælder det om at skabe nogle gode økonomiske rammer og et par gode overraskelser, lyder det.

LÆS OGSÅ: Succes for Herlev Eagles

 

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!