Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nyvalgt Ø-politiker fortalte om livet i socialdemokratisk højborg

I Medborgerhuset fortalte blandt andre nyvalgte Marianne Dithmer (Ø) om nogle af de overraskelser livet som folkevalgt i 2730 har budt på.

Der var kaffe. Masser af kaffe. Så var der avisen Arbejderen, der lå på bordene sammen med spredte bunker af bolsjer pakket ind i SF-papir. Det var 1.maj i Medborgerhuset arrangeret af SF og Enhedslisten.

Og så var der selvfølgelig taler. Blandt andet fra Marianne Dithmer (Ø), der for første gang blev valgt ind i kommunalbestyrelsen ved valget i november sidste år. Et valg der betød, at Enhedslisten ligesom De Konservative gik fra et til to mandater. Fremgangen til trods er det altovervejende flertal stadig socialdemokratisk, og de havde også fået en lille plads i politikerens 1.maj tale.

»Ja, vi har opdaget, at det tager tid at vinde kampe i en socialdemokratisk flertalskommunalbestyrelse,« sagde hun og glædede sig over, at hun har noteret sig, at debatlysten i kommunalbestyrelsen er steget, siden flere nye blev valgt ind.

»Så nu tager møderne 2 – 2,5 time i stedet for 25 minutter. Det tror jeg på er sundt for demokratiet, og det giver i hvert fald stof til lokalavisen,« sagde hun i talen, som Herlev Bladet har fået tilsendt, fordi arbejdet ventede tilbage på redaktionen, før den blev afholdt.

På Herlev gamle skole holdt socialdemokraterne deres 1. maj.

Læs også: Enhedslisten: Vores fremgang forpligter.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!