Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fodbolddrengene har savnet at spille med deres venner

Herlev Bladet var med på fodboldbanen, da U11-drengene fra B1973, mødtes til deres anden træning efter en tvungen pause på cirka tre måneder. Og det var tydeligt, at drengene havde en masse krudt, der skulle brændes af, og at de nød endelig at kunne være sammen igen.

U11-drengene griner og driller hinanden mens de løber rund på B1973’s store kunstgræsbane. For de fleste er det anden træningsdag, efter at Corona har været årsagen til, at klubben de sidste tre måneder har været lukket.

Herlev Bladets reporter har taget det varme tøj på, for at besøge fodboldklubben, og snakke med drengene om deres reaktion på genåbningen. Solen skinner ned på de energiske drenge, og den kolde vind giver spillerne røde kinder.

»Vi har ikke spillet fodbold i lang tid, og det er min yndlingssport. Så jeg har virkelig savnet at spille med mine venner og se dem,« fortæller 11-årige Kritan Devkota til Herlev Bladets reporter.

De andre drenge er enige. De har også savnet at se deres venner, at spille fodbold og at bevæge sig.

Lige så klar som drengene

Det er også det holdleder Rasmus Faber påpeger overfor Herlev Bladet:

»Det virker som om alle er klar, og det er vi trænere også. Og der har da også været lidt spændning på for drengene. For genåbningen betyder jo, at drengene kan komme ud og lavet noget socialt, de bliver gladere og de får rørt sig..«

Du kan selv få en snært af vores oplevelse i videoen oven over, og så kan du i denne uges avis, møde drengene fra videoen, hvor de fortæller lid om, hvorfor de har savnet at spille fodbold igen.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!