Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Forældre bakker op om kritik af Lindehøjskolens økonomiske problemer

Flere forældre støtter skolebestyrelsesmedlem kritik af den økonomiske situation på Lindehøjskolen. Kommunen har inviteret til dialog om problemerne.

Flere forældre bakker op om den kritik, som både skolebestyrelsesmedlem Thomas Palsbjørn-Pedersen og skolebestyrelsesformand Jan Vanting har ytret af skoleforvaltningens håndtering af Lindehøjskolens økonomiske problemer.

De støtter skolebestyrelsesmedlemmets udlægning af, at de økonomiske problemer blandt andet har medført, at der mangler og har manglet skolebøger i forskellige klasser.

’Har aldrig oplevet noget lignende, har selv to børn på skolen, der kommer hjem med den ene efter den anden kopi af bøger. Synes ærligt talt det er skræmmende. (…) Skolen bliver nødt til at være ærlig over for forældre og dem selv, måske det ville være en idé at kigge i egne rækker og se, om problemet ligger der’, lyder det fra Michael Oliver Handberg på Herlev Bladets Facebook-side.

En anden, Carsten Boll Østergaard, er enig:

’Lyder skræmmende, men det er desværre sandheden. Har tre børn på Lindehøjskolen i forskellige klasser og har oplevet mangel på bøger mv. op til flere gange. Nu kan jeg forstå, at skolen har haft et overforbrug tidligere, mon det er muligt at få en indsigt i, hvorfor skolen har haft et overforbrug? Hvad er de penge blevet brugt til?’, spørger han.

Camilla Hinz er ikke overrasket:

’Det er ikke nyt desværre. Jeg har to børn på skolen. Kopiark er almindeligt. Og jeg har da nogle gange siddet og tapet deres bøger sammen. Jeg ser lærere, der hænger i med fingerneglene, mange vikartimer og ingen ekstra hjælp at hente til det faglige.  Hvorfor holder jeg stadig mine børn på Lindehøjskolen? De er glade for at gå i skole på Lindehøjskolen!’

I dialog med kommunen

Ifølge skolebestyrelsesformand på Lindehøjskolen, Jan Vanting, har kommunen inviteret til fornyet dialog på baggrund af kritikken, og der har også allerede været det første møde, hvor han mener, kommunen har erkendt i hvert fald nogle af de fejl, der er blevet begået.

»De hørte på min side af historien og de frustrationer,  vi har haft i skolebestyrelsen og med den tidligere forvaltning, og de gav os ret i at det var en uigennemskuelig budgetmodel, som skal laves om i første kvartal, så den kan blive implementeret til det kommende skoleår«, fortæller skolebestyrelsesformanden.

Skoleforvaltningen bekræfter, at der har været et møde, men har ikke ønsket at udtale sig yderligere om det til Herlev Bladet.

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!