Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fortsat særligt fokus på Elverparken

Fra midnat ophæver Københavns Vestegns Politi en række hotspots, men ikke det i Elverparken.

Fra midnat ophæver Københavns Vestegns Politi havnene i Brøndby, Hvidovre og Vallensbæk som særlige hotspot-områder, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse i dag torsdag.

Den 24. april udpegede Københavns Vestegns Politi seks hotspot-områder, hvor politiet siden har patruljeret ekstra for at være på forkant med forsamlinger og risiko for spredning af coronavirus. Det drejede sig om fire havne og to grønne  områder – her under Elverparken i Herlev –  hvor politiet forudså, at mange kunne tage hen, hvis vejret var godt.

Ugen efter – den 30. april – blev også parkeringspladsen ved Brøndby Stadion udpeget som hotspot. Ved etableringen opfordrede politiet alle til at tænke nøje over, hvor man tog hen, holde afstand og undgå, at mange små grupper pludselig blev til en større forsamling:

»Vi har holdt hotspot-områderne under tæt opsyn, og det ser ud til, at budskabet er forstået, og det vil jeg gerne takke borgerne på Vestegnen for – de har udvist omtanke og samfundssind,« siger politidirektør Kim Christiansen.

Københavns Vestegns Politi beslutter nu i første omgang at ophæve det særlige fokus på havnene i Brøndby, Hvidovre og Vallensbæk fra midnat til fredag den 15. maj.
Tilbage er en havn, to grønne områder og en parkeringsplads, som politiet fortsætter med at holde under opsyn indtil videre.

Københavns Vestegns Politi har et forhøjet coronaberedskab døgnet rundt, følger udviklingen tæt og overvejer løbende sin indsats:

»Vi er derfor parate til hurtigt at genindføre eller udpege nye hotspots, hvis vi begynder at se forsamlinger eller uhensigtsmæssig adfærd visse steder – og vi er klar med bøder, hvis nogen bryder de regler, der er med til at bremse smitten i vores samfund,« siger politidirektør Kim Christiansen.

Fire aktuelle hotspots

1. Bagsværd sø i Gladsaxe kommune – de grønne områder omkring søen
2. Ishøj Havn i Ishøj kommune
3. Elverparken i Herlev kommune
4. P-pladsen foran Brøndby Stadion

LÆS OGSÅ: Letbanearbejdet støjer – se her hvornår

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!