Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fulde unge lavede dørfis med ‘de forkerte’

Tre unge teenagere ringede på døren hos et brødrepar, der blev så gale, at de slog og sparkede de unge. Nu har brødrene fået en fængselsstraf.

Telefonfis eller rettere dørtelefonfis er en klassiker og kan både være sjovt og irriterende. Sjovt for dem, der gør det, mindre sjovt for dem, der bliver udsat for det – især hvis det som i denne sag er klokken 04.55 om morgenen.

Men sjovt eller ej berettiger det ikke til vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter som den tre unge teenagere blev udsat for af to brødre, efter de 21. oktober sidste år i fuldskab havde ringet på dørene i et lejlighedskompleks på Herlev Hovedgade.

Det fandt Retten i Glostrup i denne uge, som straffede de to brødre på henholdsvis 24 og 26 år med hver fire måneders fængsel og en advarsel – i stedet for en udvisningsdom.

Knæ i hovedet

Brødreparret blev dømt, fordi de blev så gale over drilleriet, at de var gået ned på gaden og havde opsøgt de tre unge.

Det resulterede i, at den ene af de tre ifølge anklageskriftet fik et knæ i hovedet, den anden blev truet med en saks og der blev taget kvælertag på ham, mens den tredje gik både spark og slag med knyttet hånd i hovedet og på kroppen. Endda i sådan en grad, at han mistede bevidstheden.

Brødrene har ifølge den enes advokat udbedt sig betænkningstid.

LÆS OGSÅ: 37-årig tiltalt for vold mod gravid kvinde

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!