Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Galleri: Herlev By Night trak folk til bymidten

Noget for børnene, motorcykler, Mogensen og masser af gode tilbud var med til at få Herlevborgerne til at forlænge deres fredag i bymidtecenteret.

Det kan godt være, det hedder ’Herlev By Night’, men allerede fra morgenstunden trak gratis kaffe og underholdning fredag folk til Herlev Bymidte Butikscenter.

Flere dukkede op, da Silja Okking fra DR Ramasjang sang kendte børnesange og fortalte små anekdoter om ting fra sin store røde kuffert, som hun havde medbragt til showet.

Mindst lige så populært var også det faste indslag ’Sminkepigerne’, som forvandlede børneansigter til tigre, løver og andre eksotiske dyr.

LÆS OGSÅ: Video: Sikke en By Night vi har haft

Faktisk var de så populære, at flere måtte gå forgæves til ansigtsmalingen på trods af, at pigerne havde malet i mere end de to timer, som var af.

Ligeledes var der lang kø til Føtex slikbutikken ved siden af, hvor fredagsslikken skulle i hus, før turen hjem til Disney Show og Vild med dans forstås.

Uden for centret var der kørt i stilling til de voksne, som udover brølende motorcykler fra Loud ’n’ Proud og god mad og drikke også kunne opleve markedsstemning på Bangs Torv og fredagens headliner: Nemlig kopibandet John Mogensen Live, der på en autentisk måde forvandlede Springvandstorvet til fællessang og folkelig hygge.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!