Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Halloween i Klokkedybet: 35 meter uhyggelig tunnel i Ronny og familiens have

Ronny Larsen har brugt syv-ti dage på at bygge omfattende halloween-tunnel og inviterer alle interesserede inden for i aften.

110 paller, masser af halmballer fra Næstved og en hel masse andre materialer til edderkopper, uhyrer, røg, dunkelt lys, uhyggelige lyde og andre effekter.

Ronny Larsen har brugt masser af tid på at forberede aftenens halloween-arrangement i hans og familiens have i Klokkedybet 22. Her er en 35 meter lang tunnel, hvor børn og voksne kan møde masser af gys og gru. Og det er ikke fordi, at han egentlig bidt af fortællinger om monstre og genfærd.

“Jeg er ikke specielt glad for gyserfilm, men det her giver mulighed for at lave noget kreativt,” siger han.

Han fortæller dog, at han kom lidt sent i gang i år og skønner at have været syv-ti dage om det.

“Vi pynter også op til jul, men ikke så meget som til halloween. Det har grebet om sig,” som han udtrykker det.

I den del af Herlev

Tidligere, da han og hustruen Jeanettes børn var mindre, holdt de også fastelavn for kvarteret. I dag er de to sønner, tvillingerne Malte og Bastian, 15 år.

Der måtte gerne ske noget i denne her del af Herlev

Ronny Larsen, som til daglig arbejder som lagerchef i Allerød, kan godt lide at lave ting selv, han kan simpelthen ikke lade være, men han arrangerer også for disse arrangementer for at skabe mere liv i kvarteret, da Klokkedybet ligger lidt afsondret fra det øvrige Herlev. Det er den første – eller sidste – vej i kommunen tæt ved grænsen til København og Gladsaxe, og vejen ligger på den anden side af Motorring 3 i forhold til stort set resten af byen.

“Der måtte gerne ske noget i denne her del af Herlev,” siger han. Og det har folk bakket op om. 80 mennesker mødte op i fjor, og i år er banen endnu større og mere omfattende.

For store og små

Ronny Larsen nævner også, at hans kone hjælper godt til, blandt andet når der pyntes og dekoreres efter til tunellen. Og så takker han naboerne, der også bidrager til projektet, både med hjælpende hænder og effekter, blandt andet de 110 paller.

SE VIDEO FRA RONNYS HALLOWEEN-TUNNEL I FJOR: På tur i mørket i 2022

Alle er velkomne i Klokkedybet 22 i aften til halloween. Haven åbnes for mindre børn klokken 17.30-18.30 (tag gerne en lygte med til de mindste, lyder rådet). Her er der skruet ned for uhyggen og effekterne, og større børn og voksne, som vil have en mere rolig tur, kan også benytte det tidsrum.

Klokken 18.30-21.30 er der åbent for voksne og større børn (uden lygter). Så tager uhyggen over med røg, torden, bulder og brag, så tør du udfordre dig selv i den trange tunnel med lavt til loftet.

 

Halloween falder 31. oktober, på dansk hedder dagen egentlig allehelgensaften, men det er den amerikanske betegnelse og traditionerne fra USA, som er blevet mest kendt de senere år, blandt andet med græskar. I danske folkekirker er der allehelgensdag den første søndag i november, hvor man i mange kirker læser navnene på årets døde i sognet op.

 

LÆS OGSÅ: Små børn har pyntet Herlev med sten til halloween

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!