Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Her er Herlev Eagles’ nye direktør

Efter fem år i front giver Lars Skjøth stafetten videre til Anders Mouritsen, som overtager posten som direktør for Herlev Eagles.

»Det bliver en stor opgave, men jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og videreudvikle spillerne.«

Sådan lyder det fra Anders Mouritsen, der starter som ny direktør for Herlev Eagles.

»Jeg tænker, at det bliver en rigtig god udfordring, og så kommer Frank Jakobsen (Herlev Eagles’ nye kommercielle ansvarlige, red.) og jeg til at danne et rigtig godt makkerpar,« siger han.

Anders Mouritsen har været en del af Herlev Eagles i 12 år, hvilket han anser som en stor fordel, når han skal være direktør.

Anders Mouritsen har været en del af Herlev Eagles siden 2011. Her har han lavet alt fra at være i sponsorudvalget til at sidde i billetsystemet.

»Det er klart en kæmpe fordel, at jeg har lavet så meget i klubben. Det betyder, at jeg ikke kommer til at starte helt forfra, men på halvvejen,« siger han.

LÆS OGSÅ: Send dit bud ind: Hvem skal være Årets Herlevit 2023?

En krævende opgave

I dag onsdag fortalte Lars Skjøth til Herlev Bladet, at han har valgt at stoppe som direktør, blandt andet fordi han synes, at ‘det er et rigtig hårdt job’, og fordi ‘timingen har været helt rigtig’.

Til dette siger Anders Mouritsen, at han ikke er i tvivl om, at det bliver en hård opgave, men at det stadig nok skal komme til at blive rigtig spændende.

»Vi har mange frivillige i vores klub, som vi ikke kan fungere uden, og så længe vi har hinanden, skal vi nok komme stærkt igennem det,« siger han.

Og selvom der er flere stjernespillere, der er stoppet hos Herlev Eagles, efter klubben vandt DM-bronze i april, er Anders Mouritsen stadig meget optimistisk.

»Vi har heldigvis stadig en god stamme fra sidste år, og så har vi også fået mange nye og gode spillere på holdet,« siger han og tilføjer:

»Og så kan det være, at vi måske endda bliver endnu bedre nu end sidste sæson.«

LÆS OGSÅ: Debat: Elevatorproblemer på Herlev Station

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!