Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevborger slutter i toptre til prisen som Årets Energibundt

Weekendens prisshow Sport 2019 kastede en masse priser af sig. Én af priserne var Årets Energibundt, som Jesper Lundin fra BMS Herlev var nomineret til.

Ud af et felt på flere hundrede var Jesper Lundin fra basketballklubben BMS Herlev at finde blandt de sidste tre finalister til prisen som Årets Energibundt 2019, der blev uddelt ved lørdagens store DR-prisshow, Sport 2019, som løb af stablen i Jyske Bank BOXEN i Herning.

Prisen, som uddeles til en frivillig, der har ydet en særlig indsats i en af landets mange lokale idrætsforeninger, blev desværre ikke Jespers, der i stedet måtte tage sig til takke med en plads i toptre og dermed en præmie på 10.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Tiltalt for spædbarnsdrab: Forældre nægter sig skyldige.

»Det var en stor oplevelse og et fantastisk show. Og så havde hver af de tre nominerede fået tyve billetter til deres forening. Så det var en god oplevelse, men selvfølgelig ærgerligt, at jeg ikke hev prisen hjem,« fortæller Jesper Lundin til Herlev Bladet og tilføjer:

»Men det er selvfølgelig et stort skulderklap overhovedet at være nomineret, fordi jeg ligger rigtig mange timer i BMS Herlev, så det er dejligt at blive anerkendt på den her måde.«

I Jesper Lundins indstilling til prisen stod der blandt andet, at han har ‘en fantastisk egenskab til at sikre sig, at alle har det godt i klubben, både børn, unge og voksne. Jesper er den ressource, alle frivillige foreninger drømmer om at have, fordi han altid stiller op og hjælper, når noget brænder på.’

LÆS OGSÅ: Ny serie: Stærk foregangsmand – da Mille blev til Mike.

Og netop det med at stille sig op og hjælpe til i sin forening vil Jesper Lundin holde fast i.

»Nu kører hverdagen ligesom videre, så jeg vil blive ved med at knokle for, at vi får flere frivillige ind i klubben.«

Læs mere om Jesper Lundin i den kommende udgave af Herlev Bladet.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!