Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs ørne har nyheder

Tre danske spillere forlænger aftale med Herlev Eagles for yderligere et år, men der er også nyt i spillerposen.

Tre danske spillere forlænger aftale med Herlev Eagles for yderligere et år, men der er også nyt i spillerposen. 

Herlev Eagles har offentliggjort tre kontraktforlængelser. Det drejer sig om Christoffer Gath, der trods sine kun 19 år allerede nærmer sig 150 kampe for Eagles. Christoffer Gath har spillet VM på U18 og U20 landsholdet de seneste fire sæsoner. Det er slut nu og til næste sæson bliver det altså med 100 procent fokus på ligaen, oplyser klubben.

Forlængelse nummer to er Mads Carlsen, der kom til Herlev for et år siden og fortætter altså. Dermed bliver han den femte danske back, der forlænger med Herlev. Mads Carlsen er ifølge Eagles faldet godt til og fylder med sit fysiske spil godt i egen zone. De danske backer får et større ansvar til den kommende sæson, da det pt.er planen at køre med to importbacker. 

Ulrich Linnet er den tredje. Han fik store dele af den forgange sæson ødelagt af sygdom. Han kom først for alvor i gang efter nytår, men er altså nu tilbage på 100 procent. Herlev Eagles beskriver ham som en sand kriger, der blokerer flere skud end de fleste. Ulrich Linnet har mere end 350 kampe i ligaen og kender sin rolle med primær fokus på det defensive. 

LÆS OGSÅ: Masser af amerikansk fodbold mest for sjov

 

Mest skøjtesikre nogensinde

Den første nye import er også på plads hos Eagles. Alexander Lindqvist Hansen, hedder Herlevs nye wing. 

Head coach Patrick Wener har igen kigget over sundet og fundet en spiller som bliver utroligt spændende at følge i den danske liga, oplyser klubben, der vurderer, at Alexander Lindqvist Hansen  er den nok mest skøjtestærke spiller nogensinde set i Herlev. Alexander Lindqvist Hansen har erfaring fra SHL men har spillet det meste af sin karriere i Allsvenskan hvor han går under navnet ’Flash.’ 

Kaptajnen forlænger 

En af de vigtigste brikker på Eagles’ hold er også faldet på plads. 28 – årige Brett Thompson, der er kaptajn, har forlænget sin aftale med Herlev så den gælder for de kommende to sæsoner. 

Den lille tekniske terrier blev hentet til Herlev af JP MaCcallum og fortsatte selvom træneren fik et nyt navn sæsonen efter. Det bliver således Brett’s tredje sæson i Herlev, og hans navn var et af de første der kom på blokken, da planerne mod den kommende sæson blev lagt, fortæller klubben.

I forrige sæson havde han stor succes i kæde med Frederik Bjerrum og Thomas Søndergaard.

I den forgangne sæson var han i en af ligaens stærkeste kæder sammen med Thörnberg og Quist. I denne sæson blev han nummer fem på ligatopscorerlisten, og han scorer på mere end hvert femte skud, han sender afsted. Det er i alt blevet til 103 points i 104 kampe for Brett Thompson.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!