Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev-spiller takkede nej til landsholdet

Mads Hashiba fra HI Fodbold fik tilbuddet om, at stille op for det danske landshold til kampen mod Slovakiet. Han sagde nej.

Anføreren for HI Fodbold, Mads Hashiba, oplevede tirsdag det, der for mange unge fodboldspillere nok er en af de allerstørste drengedrømme.
Han fik tilbuddet om at trække i de rød-hvide farver og repræsentere Danmark i en officiel landskamp.
»Først og fremmest syntes jeg, at det var lidt absurd, at jeg som Danmarksseriespiller kunne blive kaldt op til A-landsholdet. Jeg tænkte, at det kunne blive en fed oplevelse, men da jeg fik tænkt tingene lidt igennem, besluttede jeg mig for, at jeg ikke ville gøre det,« siger Mads Hashiba.
Læs også: HI Fodbold ude af pokalen efter straffesparksdrama
Tilbuddet kom i kølvandet på en konflikt mellem Spillerforeningen og DBU, som har resulteret i, at de professionelle A-landsholdsspillere ikke stiller op til kampen mod Slovakiet onsdag aften.
Vågnede op til beskeden
Det var tirsdag morgen, at Mads Hashiba fik beskeden om, at han kunne komme med til Slovakiet.
»Jeg vågnede op til beskeden. Den var egentlig blevet sendt klokken kvart over 11 aftenen inden, men der lå jeg og sov. Så jeg så den tirsdag morgen, og så var det hele lige pludselig lidt kaotisk, for der stod, at man skulle være klar ude i lufthavnen allerede klokken 13,« siger den 24-årige midtbanespiller.
SMS-beskeden med tilbuddet kom fra landstræneren for det danske futsal-landshold, som er blevet udtaget til at spille landkampen i stedet for det normale A-landshold.
Læs også: Eagles’ sæsonkortsalg er steget med 45 procent
Det var jo ikke Åge
Det var ikke et helt let valgt, at sige nej tak til at synge ‘Der er et yndigt land’ på Slovakiets nationalstadion, fortæller Mads Hashiba. Selvom han skulle træffe beslutningen hurtigt, var han mange overvejelser igennem.
»Jeg snakkede med mange forskellige, inden jeg valgte at sige nej. Sportschefen i Herlev, træneren og nogle af mine venner. Og så skulle jeg spille en vigtig kamp for HI Fodbold i pokalen, og den ville jeg have det dårligt med at misse,« siger han og fortsætter.
»Der er mange, der snakker om, at det var en mulighed for at få en drengedrøm opfyldt, og det kan jeg selvfølgelig godt se. Men jeg følte ikke rigtig, at det var landsholdet det her. Det var jo ikke Åge Hareide, der ringede til mig,« siger han.
Læs også: Kem Ljungquist bokser mod verdensstjerne
Pokalkampen, som Mads Hashiba ville have det dårligt med at misse, endte med, at HI Fodbold tabte i straffesparkskonkurrence. Mads Hashiba blev efterfølgende kåret til kampens spiller.
Skal se kampen
Mads Hashiba har tidligere været på futsall-landsholdet, så kan kender flere af de spillere, som skal være med i landskampen, fortæller han.
»Der er en del af mine venner, der skal med, så selvfølgelig skal jeg se den. Det bliver da sjovt, men jeg tror ikke jeg kommer til at fortryde mit valg,« siger Herlev-anføreren.
Hvordan tror du så, det kommer til at gå i kampen?
»Jeg tror bare, vi skal være glade, hvis nederlaget ikke bliver to-cifret,« griner han.
Kampen mellem Danmark og Slovakiet bliver sparket i gang onsdag aften klokken 20:40.
Læs også: HI Fodbold smadrede Brønshøj og er videre i pokalturneringen

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!