Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

HI Bordtennis i ligagyser

Efter to sejre i weekenden ligger Herlev ligger godt til i forhold til at snuppe en plads i DM-semifinalen. Men det var ikke uden nervepirrende dyster.

Med en sejr på 3-5 ude over Hillerød fredag, en gyser-sejr over Brønshøj/København på 5-4 hjemme lørdag og et nederlag til Roskildes mangedobbelte danske mestre på 2-5 om søndagen opnåede Herlev de ønskede resultater i weekendens tre-trins-raket. Og dermed ligger holdet lunt i svinget til at ende blandt de bedste fire i slutspillet og dermed komme i DM-semifinalen, skriver HI Bordtennis til Herlev Bladet.

Men kampene blev ikke uden svedige håndflader og hjertebanken på sidelinjen. Særligt lørdagskampen var udfordrende for nerverne. Herlev kom hurtigt bagud med 1-4 og var under maksimalt pres. Men spillerne steppede op og reddede sig i land med at vinde de resterende tre kampe. Ved uafgjort 4-4 skal holdkampen afgøres i golden set. Her stillede Herlev med Jesper Hedlund mod Sune Larsen i det, der blev den vildeste gyser. Hedlund kom foran 10-7, men tabte de efterfølgende fire bolde, hvilket gav matchbold til Sune Larsen. Dén overlevede Herlev-spillere og snuppede derefter tre bolde og sejren med 13-11.

LÆS OGSÅ: Basketkvinder i DM semifinale 

Håbet var, at Herlev kunne overraske og måske snuppe en uafgjort mod Roskilde om søndagen. Selvom modstanderne stillede med den tidligere OL-bronzevinder, Finn Tugwell, i stedet for Michael Maze, var modstanderne dog lidt for skarpe, og Roskilde vandt med 2-5. Dermed ligger Herlev på tredjepladsen med syv point, men med to kampe færre end B75 med 6 point på fjerdepladsen. Næstved og Roskilde ligger i top.

Til gengæld har Hillerød og BB/KBTK kun et enkelt point hver som nummer 5 og 6 i slutspillet. Herlevs to sidste kampe spilles den første weekend i april, oplyser HI Bordtennis.

LÆS OGSÅ: Se det store billedgalleri fra weekendens koncert i Herlev Medborgerhus

 

 

 

 

Venlig hilsen
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!