Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hr. Struganoff kokkererer på biblioteket

I sidste uge åbnede en ny børneudstilling på Herlev Bibliotek om den skøre og populære kok Hr. Struganoff. I den forbindelse blev han fejret med en stor fødselsdagsfest.

Hr. Struganoff, den skøre kok fra Kim Fupz Aakeson og Siri Melchiors børnebogsunivers, er rykket ind på Herlev Bibliotek. Og onsdag sidste uge havde biblioteket inviteret Herlevs børn i tre- til syvårsalderen samt voksne påhæng til kokkens indflytnings- og fødselsdagsfest. Med lagkage oven i købet, som børnene selv skulle lave.

»Hvad laver så en kok«, spurgte projektkoordinator ved Herlev Bibliotek, Sandra Paldrup, da hun skulle byde velkommen.

»Han bager mad«, lød det rapt fra en lille pige, der efterfølgende klyngede sig op ad sin mors ben.

 

Bøgerne om Hr. Struganoff er populære for tiden. Ikke mindst på Herlev Bibliotek, som har lavet en udstilling om kokken og hans madunivers i børnefortællingerne. Foto: Henrik Lüthcke

 

Projektkoordinatoren nikkede og viste børn og voksne ind til den nye udstilling, som egentlig var omdrejningspunkt for dagen. En aktiv børneudstilling, der havde sin debut på Ballerup Bibliotek, men som nu er rykket til Herlev som del af det landsdækkende samarbejde ’Fang Fortællingen’.

LÆS OGSÅ: Postnostalgi-udstilling på Herlev Bibliotek

Udstillingen om Hr. Struganoff er udviklet af Kurtzweil og Ballerup Bibliotek og kører på Herlev Bibliotek frem til slutningen af september.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!