Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

I aften bliver rådhusets skæbne afgjort

Prisen for, at kommunen lejer sig ind i et nyt kontortårn i bymidten, ligger fast, så i aften kan kommunalbestyrelsen træffe den endelige afgørelse om rådhusets fremtid. Mødet begynder klokken 19, og er åbent for alle.

Af forvaltningens fremstillingen på dagsordenen for aftenens kommunalbestyrelsesmøde fremgår det, at den årlige husleje for, at kommunen får 4.269 kvadratmeter rådhus i bymidten er 5,3 millioner kroner. Der til kommer forbrugs- og driftsomkostninger på i alt 1,7 millioner kroner årligt. Nu hvor prisen ligger fast, så kan lokalpolitikerne træffe den endelige beslutning i aften, og der skal ske meget uventet, hvis det ikke bliver vedtaget, at rådhuset for enden af Herlev Bygade er på vej mod at blive fortid.

VIDEO: TAG MED PÅ EN GÅTUR FRA DET NUVÆRENDE RÅDHUS TIL DER, HVOR DET NYE EFTER PLANEN SKAL LIGGE I BYMIDTEN.  

Socialdemokraterne har hele tiden talt for en flytning, og sætter derfor deres massive flertal bag forslaget, og så er der sådan set ikke så meget at rafle om, selvom Enhedslisten og SF nok kommer til at fremføre kritiske røster rettet mod, at kommunen ikke kommer til at være herre i eget hus. Økonomi- og Planlægningsudvalget, hvor Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og Enhedslisten har plads, havde rådhuset på dagsordenen mandag, og her fremgår det, at De Konservative, der har ville vente med at stemme for eller imod, stemte for, mens Enhedslisten som det eneste parti stemte imod.

Hele sagsfremstillingen om flytningen af rådhuset kan læses på kommunens hjemmeside og man kan læse meget mere om sagen i denne uges udgave af Herlev Bladet. 

Følg med på Herlevbladet.dk i aften, hvor vi skriver om resultatet af afstemningen om rådhuset.

LÆS OGSÅ: Til sammenligning: Andres erfaringer med rådhus og bycenter i ét. 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!