Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Isblomsten holder jubilæum med dobbelt så mange skøjteløbere.

I år fejrer Isblomsten, HIKUs helt egen kunstskøjteløbs konkurrence, 40 års jubilæum, så hvis man har lyst til at komme ud i Herlev Skøjtehal, er der i denne weekend mulighed for at se flot kunstskøjteløb fra hele Danmark. Der er gratis adgang for alle.

Fra fredag d. 25. til søndag d. 27. januar holder Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling den årlige konkurrence Isblomsten, og alle er velkommen til at komme og se med.
»Der er mulighed for at se kunstskøjteløb på mange niveauer, både store og små, og få indblik i denne fantastiske sport«, sige Nadja Haubroe og fortæller at der er dobbelt så mange tilmeldte som sidste år, og at der er skøjteløbere med fra både Fyn, Jylland og Sjælland.
»Vi er stolte af at der er så mange tilmeldte i år«, tilføjer hun.
Hun er med til at holde Isblomsten 2019, som for første gang blev afholdt i 1979, så i år har Isblomsten 40 års jubilæum.
For publikum
»Hvis man har lyst til at komme ud i skøjtehallen, kan man glæde sig til de flotte programmer, smuk musik og selvfølgelig den fantastiske stemning, som der er til Isblomsten hvert år«, oplyser Nadja Haubroe, der også var med til at holde Isblomsten sidste år.
»Der er selvfølgelig også mulighed for at køber lækker mad, kaffe, kage og slik«, siger hun, som selv er i skøjtehalen hele weekenden for, sammen med HIKUs bestyrelsen og alle de frivillige, at hjælpe til med at gøre dette års Isblomsten til en fantastisk oplevelse for både skøjteløberne og publikum.
 HIKUs egne løbere.
Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling har selv 10 løbere i alderen 10-18 år med til konkurrencen, heriblandt den 14-årige Danmarksmester i Junior-rækken Maia Sørensen, som løber lørdag eftermiddag.
»Maia plejer altid at indtage isen med sin fantastiske udstråling, som er værd at opleve«, fortæller Nadja Haubroe.
Man kan komme ud i skøjtehallen fredag mellem kl 18.00-21.00, lørdag mellem kl 8.00-21.00 og søndag mellem kl 8.00-16.30.
Læs mere i næste uges Herlev Bladet.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!