Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ishockey legender giver gode råd

Der var gode råd og masser af opmuntring fra Kim Staal og Morten Green, da de mødte Herlevs idrætstalenter i Medborgerhuset.

Hvordan bliver man egentlig noget stort inden for sportens verden? Det spørgsmål bliver der traditionelt inviteret en idrætsudøver eller to til at svare på, når Team Herlev holder den årlige støtteuddelingsfest i medborgerhuset.

Her sidder unge fra alle klubberne klar ved lange borde for at finde ud af, hvor mange støttekroner, der er i posen til deres klub, og så får de altså også et lille opmuntrende indspark.

I år var det en af de vel nok mest afholdte sportskendisser fra Herlev ishockeyspiller (og 2730 legende) Kim Staal, der sammen med endnu en ishockeystjerne i form af Morten Green blev interviewet på scenen af journalist og ishockeyfan, Jimmy Bøjgaard.

Ud over en masse hyggelige historier fra livet på landsholdet lød budskabt fra de to til ungdommen, at det er godt at tage sin sport seriøst. Bare man har det virkelig muntert imens. 

»Hvis dine forældre pisker dig for tidligt, så er alle de sure træningstimer brugt op, når du virkelig får brug for dem, « sagde Morten Green, der blev bakket op af Kim Staal, der også beskrev de tidlige år på isen som sjove først og fremmest.

»Prøv noget andet også, det er vigtigt,« sagde han. 

Fik støtte for første gang

Jimmy Bøjgaard fik også fornøjelsen af at dele støtten ud til de forskellige hold. 

Herlev Ishockey fik igen de fleste søttekroner nemlig 500.000 kroner, mens BMS Herlevs høje baskethold var nye på scenen, hvor klubben for første gang modtog Team Herlev støtte i form af 50.000 kroner for deres store ambitioner om at være storkøbenhavns førerende baksethold. Se alle støttemodtagerne i denne uges avis.

Team Herlev har uddelt over 16 millioner kroner til Herlevs eliteidræt siden 1997. 24 lokale virksomheder betaler hvert år 50.000 kroner for at være med i Team Herlev, mens kommunen putter 250.000 kroner om året i kassen. 

Se også video interview med denne Månedens Sportsprofil.

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!