Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Knivstukket og slået med slagvåben i Persillehaven

Tre-fem gerningsmænd overfaldt, knivstak og tævede søndag aften en 26-årig mand i Persillehaven. Det fortæller Københavns Vestegns Politi, som gerne hører fra eventuelle vidner.

En 26-årig mand blev søndag aften stukket med kniv og slået i hovedet med et muligt slagvåben i Persillehaven, fortæller Københavns Vestegns Politi.

»Klokken 21.28 søndag aften modtog vi en anmeldelse om muligt knivstik ud for Persillehaven 111 i Herlev. To yngre mænd var blevet overfaldet af tre-fem gerningsmænd. Under overfaldet var en 26-årig mand blevet stukket med en kniv i benet og var blevet slået i hovedet med et muligt slagvåben, mens det var lykkedes hans 28-årig kammerat at flygte fra stedet.«

Kender ikke motiv

Den 26 -årige mand blev kørt i ambulance til Rigshospitalet, og han var på intet tidspunkt i livsfare, fortæller Københavns Vestegns Politi, som mandag eftermiddag ikke kender til et eventuelt motiv.

»Hvad der lå bag overfaldet, bliver fortsat efterforsket af politiet, og vi hører meget gerne fra vidner, der har set noget før, under eller efter overfaldet.«

Mandag eftermiddag er der endnu ingen anholdte i sagen.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!