Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kommunen vil i dialog med butikker om bymidte-problemer

Fredag næste uge holder Herlev Kommune dialogmøde for de erhvervsdrivende for at finde ud af, hvordan man i fællesskab kan genskabe trygheden i bymidten.

Fælles fodslag er vejen ud af de problemer med unge, der på det seneste har hærget bymidten i Herlev. Det mener kommunen, der af samme grund har inviteret de erhvervsdrivende i området til et såkaldt dialogmøde fredag næste uge.
Udover borgmester Thomas Gyldal Petersen (A) og centerchef for Center for Job, Unge og Borgerservice, Birgitte Kjeldsen, er SSP og Københavns Vestegns Politi også med på mødet, så man sammen med de lokale erhvervsdrivende og butikkerne kan finde ud af, hvordan man kan få løst problemerne.
Gik ud over kiosken
Ifølge ejeren af Bygadens Vin og Tobak er det problemer, der har stået på i flere år og kulminerede, da hun for nogle uger tilbage fik smadret sin bil, sandsynligvis fordi hun bortviste nogle unge fra sin kiosk.
LÆS OGSÅ: Videoovervågning i bymidten skal forhindre hærværk
Derfor råbte hun vagt i gevær, og det gav genlød på borgmesterkontoret, hvor Thomas Gyldal Petersen inviterede hende op til en snak om problemerne. En snak, der altså nu er mundet ud i det kommende dialogmøde.
Læs mere i Herlev Bladet.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!