Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Konkurrence: Vind billetter og turpas til Tivoli

I samarbejde med Tivoli giver Herlev Bladet dig her en mulighed for at vinde billetter og turpas til Tivoli.

Det er en form for forår, og det betyder, at det snart må være tid til en Tivolitur.

Tivoli runder i år 180 år og tager hul på årets sommersæson med ønsket om, at give gæsterne klassiske Tivoli oplevelser med afsæt i tradition og fornyelse. Der bydes på nye restauranter, Fredagsrock, Lørdagshits koncerter og Lisbet Dahl revy i Glassalen plus alt det andet som er fordelt over sommeren. Der lægges ud med fornyet påsketema fra den 31. marts og sommersæsonen kører til og med 24. september.

Sådan er du med i lodtrækningen 

Og det skal Herlev Bladets læsere have mulighed for at vinde billetter til. Derfor sætter vi i samarbejde med Tivoli 2 x 4 entre og turpas på højkant.

Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen er, at tilmelde dig Herlev Bladets nyhedsbrev. Det udkommer to gange om ugen.

I det ene kommer du med ind i maskinrummet på redaktionen og hører for eksempel om, hvilke historier, der bliver arbejdet på, hvilke historier, vi er stolte af og hvilke vi kunne have ønsket os anderledes. Der er også en masse indsigt i, hvordan det er at drive et lokalt medie i 2023. Det andet nyhedsbrev er blot en påmindelse om, at der er en helt dugfrisk, helt gratis avis klar til dig online.

Vi trækker lod blandt dem, der allerede er abonnenter og de nye, der eventuelt kommer til. Vinderne får direkte besked på mail.

Du kan tilmelde dig lige her: TILMELD MIG HERLEV BLADETS NYHEDSBREV

Det vigtige med småt: 

  • Billetterne kan ikke ombyttes til andre varer eller ombyttes til kontanter. Ligeledes må de heller ikke sælges videre
  • Billetterne kan benyttes til et besøg i sommersæsonen 2023 – dvs besøget skal finde sted inden den 25. september 2023.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!