Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kronvidne i drabssag står frem

Station 2 Efterlyst bringer et anonymt interview med kvinden, der måske så Louise Borglits morder 4. november sidste år.

Det er næsten et år siden, at 32-årige Louise Borglit på brutal vis blev dræbt i Elverparken i Herlev. I den forbindelse bringer Station 2 Efterlyst torsdag aften et interview med politiets kronvidne i sagen. En ældre kvinde, der kom gående med sin rollator og sin hund på aftenen for drabet.

»Da jeg træder ud på vejen, hører jeg det første skrig inde fra parken, og jeg standser op og tænker: ‘Hvad var det?’«, fortæller kvinden blandt andet i tv-programmet.

Kvinden har været fremme i medierne før via interviews med Københavns Vestegns Politi, men det er første gang, hun selv står frem, anonymt, og fortæller sin øjenvidneberetning fra 4. november sidste år.

Det fremgår af programmet og har også tidligere været fremme, at hun hører to skrig, ser en mand løbe fra stedet, hvorefter hun selv bliver skræmt og løber ind til sig selv, da hun bor i nærheden. Det er først senere, da politiet er fremme på stedet, at det går op for hende, hvad der er sket.

Her et år efter drabet er politiet endnu ikke kommet tæt på en opklaring af sagen og har stadig intet gerningsvåben og intet motiv.

Politiet efterlyser også stadig den mand, som den ældre kvinde så: Han beskrives som 28-30 år gammel. Er cirka 180 centimeter høj, tynd og nærmest spinkel af bygning og ‘gylden’ i huden. Han har et tyndt aflangt markeret ansigt, var iført sort jakke med hætte, som var trukket op omkring en mørk kasket eller hue, og så havde han en form for træningstrøje uden synlige markeringer eller logo, måske en Softshell-jakke med hætte. Han bar mørke bukser, glatte træningsbukser uden striber eller lignende.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 1-1-4.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!